2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرای ایرانی داره ب نظرتون؟

فکر نکنم

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ببهشید عزیزم میشه مشخصات یه لپ تاپ خوب بزام بفرستید چون منم چند روزه دارم تحقیق میکنم بخرم

برای چه کارایی؟

عادی؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

عزیزم من سرای ایرانی زنگ زدم گوشی خواستم بگیرم خیلی سودش زیاد بود حالا میخوای شمارشو نت سرچ کن تماس بگیر اطلاعات کامل میدن بهتون

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
ببهشید عزیزم میشه مشخصات یه لپ تاپ خوب بزام بفرستید چون منم چند روزه دارم تحقیق میکنم بخرم

ببینید 

اگه لپ تاپ برای کارای عادی میخواید

Core i3

Ram 4gb

کارت گرافیک هم نمیخواد

۵۱۲/۲۵۶ گیگابایت حافظه 

Ssd باشه بهتره چون سریع خیلی در نقل و انتقال حافظه

ببینید  اگه لپ تاپ برای کارای عادی میخواید Core i3 Ram 4gb کارت گرافیک هم نمیخواد ۵۱۲/۲۵۶ ...

البته ضعیفتر از این هم جواب میده برای کار های معمولی