2777
2789

عروس 

ما چهار تکه بزرگ دوماد میاره فقط

مهربان باش چون هر کسی را می بینی درگیر نبردی دشوار است   الای به معنی ماهِ قبیله و اِئلمان به معنی بزرگ قبیله و اِلشَن کوچولوی تو راهی به معنی شادی قبیله😍 تاپیک های ترکی تگ کنید از ترکی صحبت کردن لذت میبرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به رسمتون داره 

ما رو خودمون میخریم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خودت بخر

ما رسم جهیزیه کامل نداشتیم ولی باورت میشه حتی میز تی وی هم خودم خریدم؟ شوهرم فقط تی وی خرید

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

والا ما رسم صندلی اپن رو نداریم جاکفشی هم خودم بردم عروس میبره ما حتی شهرمون کابینت هم میبردن دخترا از وقتی که خونه ها کابینت دار شدن دیگه نمیبرن اما من خودم کابینت بردم یه دور سه در ...یدونم یه در وکشودار....حتی خواهر شوهرم خونش مال خودش بود نصف پول کابینتا رو پدرش داد به داماد که زدن کابینت ...در ضم جهیزیه رو هرچی هرچقد داره میبره تعیین نمیکنن مگر شیربها تعیین بکنن اونارو داماد میده ....دخترا هیچ وقت تو خریدن جهیزیه نظر داماد وخانوادشو نپرسین به داماد هم چیزی نگین چی خواهین برد به اونا ربطی نداره خودتونو تو دردسر نندازین

درگیر رسم و رسوم نشو . وسایل ضروری رو بخرید بقیه اش هم بعدا دوتایی تلاش میکنید و میخرید 

من نه از پدرم جهیزیه قبول کردم نه از خانواده همسرم توقعی داشتم . دوتایی خیلی محدود خرید کردیم بقیه اش هم تو زندگی کم کم خریدیم 

خیلی خوبه که اینجوری

آره 

ولی دیگه عروس هم هرچی ظروف و خوراکی ها تا سیخ سوزن رو میده

داداش خودم تیکه هاش سنگین بود 

خودش تک پسر زنش تک دختر 

خونه و ماشین که هیچ اون اوکی شد

یخچال ساید

۲تخته فرش

لباسشویی

ظرفشویی

مایکروویو

سرویس چوب کامل (گنجه و کمد دیواری و  میز تلوزون و مبل و تخت و دراور و آینه شمعدون و...

جاروبرقی😮‍💨

کولر

بخاری یا پکیج

بخارشو

یک چمدون لباس و خرت پرت کامل داماد که دل بخواهه دادنش

خرید عقد و عرسی با داماد

خرج عقد و عروسی با داماد

یعنی اخرشم رفتارشونو میدیدی  فقط ۲ دست ظروف دادن و یکم  لوازم برقی و خوراکی و لوازم مسافرتی( صدای اقوام در اومده بود )

میخوام بگم رسوم هرجا بستگی به خانواده طرف داره اینا دیدن ذوق داریم تا دسته جا کردن😊هی گفتن یکدونه س بابا دیگه

کاربر سال۹۷م