2777
2789
عنوان

دلم میخواد

99 بازدید | 4 پست

دلم میخواد اینقدر تو شغلم پیشرفت کنم ک هر وفت حال الانمو داشتم یه بلیط هواپیما بگیرم کارامو کنسل کنم یکی دو روز برم شمال یکمی هوای تازه بخوره به سرم یکمی عشق و حال کنم 

برگردم پر قدرت تر ادامه بدم 

میدونم میرسم بهش میدونم موفقیت برام تو راهه دارم حسش میکنم 😍🌱

ایشالا همه‌ی جوونا وضعشون خوب باشه اما دلشون خوش باشه! وگرنه به قرآن جیباتم پره پول و کارت بانکیتم انقد توش پول باشه که دیگه جا نشه!!! بازم بهت حال نمیده بری شمال یا کیش!

یعنی اصلا نمی‌تونی بری ! که بخواد حال بده یا نه!!! همین موردو خودم تجربه کردمااا . پس دل خوشم خیلی مهمه.

ضمنا ! نصف لذت رفتن به شمال به دیدن مسیرشه!! به قول یک خواننده‌ی معلوم‌الحال ؛☺️ 

جاده‌های شمال محاله یادش بره!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
ایشالا همه‌ی جوونا وضعشون خوب باشه اما دلشون خوش باشه! وگرنه به قرآن جیباتم پره پول و کارت بانکیتم ا ...

حال دلمو خوب نگه میدارم دیگه این ک مهم ترینش هست 

با 1200 کیلومتر فاصله نمیشه دوسه ماه یک بار رفت از مسیر لذت برد اون برای سالی یکی دوبار شدنیه😅

میدونم خدا منو لایق حس خوب اینده میدونه امشب عجیب اون روز حس کردم میدونم بهش میرسونه منو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حال دلمو خوب نگه میدارم دیگه این ک مهم ترینش هست  با 1200 کیلومتر فاصله نمیشه دوسه ماه یک بار ...

راستش اینقدر با هیجان و امیدواری ، شک ندارم که تنها شما اون روز رو می‌بینی ، حتی ممکنه منم تنهایی مسافرت برم ☺️ خیلی خوبه روحیه 👍. 

من فک کردم تهرانی ، وگرنه ۱۲۰۰۰۰۰ متر به اندازه فاصله زمین تا خورشیده!☺️ حق داری والا با هواپیما بری! تازه من که با شاتل فضایی کمتر قانع نمیشم! ۱۲۰۰۰۰۰ متر!!☺️ می‌دونی چرا به متر میگم ! چون کل حرکت من ۹۷ متر بوده در طول زندگیم !☺️

شاد باشید 🙏

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
راستش اینقدر با هیجان و امیدواری ، شک ندارم که تنها شما اون روز رو می‌بینی ، حتی ممکنه منم تنهایی مس ...

مرسی عزیزم 

حس خوبی بهم میدی 

امشب عجیب تو دلم افتاد ک خیلی موفق میشم 

امیدوارم همه گر باشن از حس امیدواری ...

ادمی با امید زندس ...❤️🌱

به امیدروزی ک ریشه بدونیم و رشد کنیم تا اسمون🌱