2821
2789
عنوان

دلم میخواد

103 بازدید | 4 پست

دلم میخواد اینقدر تو شغلم پیشرفت کنم ک هر وفت حال الانمو داشتم یه بلیط هواپیما بگیرم کارامو کنسل کنم یکی دو روز برم شمال یکمی هوای تازه بخوره به سرم یکمی عشق و حال کنم 

برگردم پر قدرت تر ادامه بدم 

میدونم میرسم بهش میدونم موفقیت برام تو راهه دارم حسش میکنم 😍🌱

ایشالا همه‌ی جوونا وضعشون خوب باشه اما دلشون خوش باشه! وگرنه به قرآن جیباتم پره پول و کارت بانکیتم انقد توش پول باشه که دیگه جا نشه!!! بازم بهت حال نمیده بری شمال یا کیش!

یعنی اصلا نمی‌تونی بری ! که بخواد حال بده یا نه!!! همین موردو خودم تجربه کردمااا . پس دل خوشم خیلی مهمه.

ضمنا ! نصف لذت رفتن به شمال به دیدن مسیرشه!! به قول یک خواننده‌ی معلوم‌الحال ؛☺️ 

جاده‌های شمال محاله یادش بره!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
ایشالا همه‌ی جوونا وضعشون خوب باشه اما دلشون خوش باشه! وگرنه به قرآن جیباتم پره پول و کارت بانکیتم ا ...

حال دلمو خوب نگه میدارم دیگه این ک مهم ترینش هست 

با 1200 کیلومتر فاصله نمیشه دوسه ماه یک بار رفت از مسیر لذت برد اون برای سالی یکی دوبار شدنیه😅

میدونم خدا منو لایق حس خوب اینده میدونه امشب عجیب اون روز حس کردم میدونم بهش میرسونه منو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حال دلمو خوب نگه میدارم دیگه این ک مهم ترینش هست  با 1200 کیلومتر فاصله نمیشه دوسه ماه یک بار ...

راستش اینقدر با هیجان و امیدواری ، شک ندارم که تنها شما اون روز رو می‌بینی ، حتی ممکنه منم تنهایی مسافرت برم ☺️ خیلی خوبه روحیه 👍. 

من فک کردم تهرانی ، وگرنه ۱۲۰۰۰۰۰ متر به اندازه فاصله زمین تا خورشیده!☺️ حق داری والا با هواپیما بری! تازه من که با شاتل فضایی کمتر قانع نمیشم! ۱۲۰۰۰۰۰ متر!!☺️ می‌دونی چرا به متر میگم ! چون کل حرکت من ۹۷ متر بوده در طول زندگیم !☺️

شاد باشید 🙏

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
راستش اینقدر با هیجان و امیدواری ، شک ندارم که تنها شما اون روز رو می‌بینی ، حتی ممکنه منم تنهایی مس ...

مرسی عزیزم 

حس خوبی بهم میدی 

امشب عجیب تو دلم افتاد ک خیلی موفق میشم 

امیدوارم همه گر باشن از حس امیدواری ...

ادمی با امید زندس ...❤️🌱

به امیدروزی ک ریشه بدونیم و رشد کنیم تا اسمون🌱

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز