2777
2789
عنوان

مزاحم

110 بازدید | 10 پست

تو رو خدا کمک کنید دیگه جونم به لبم رسیده ، الان دو ساله که زن عموم ، عموم رو از خونه بیرون کرده و اون شبا بعد کارش میاد خونه ما ، همراه پدرم یه جا کار میکنن ، واقعا دیگه خسته شدیم اما کاری ازمون بر نمیاد ، بابام پشتمون نیست و حتی مامانم وقتی اعتراض کرد گفت خوبه مادر پدرم محتاج تو نیستن ، حتی یه خونه خالی که مال مادربزرگ پدریمه هم هست اما بی چشم و رو حاضر نیست بره اونجا ، اگه به بابام اعتراض کنم ممکنه بزنتم ، دیگه از راهکارای عملی قطع امید کردم ، دعایی چیزی بلدید که یه کار کنیم بره ؟ واقعا هیچوقت تو زندگیم به مرگ کسی فکر نکرده بودم اما الان هر روز ارزوی مرگشو میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خود عموت خجالت نمیکشه؟

برادرشوهر منم دوساله داره با خاهرشوهر ناتنیم زندگی میکنه با اینکه خودش مامان بابا داره و اون خاهرشم سه تا بچه داره و شوهرش بدبختا چیزی نمیگن اما خب هرکی باشه اذیت میشه بعضیا پررو تشریف دارن کلا همینن وقتی میرن ی جا نمیرن دیگ

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
خود عموت خجالت نمیکشه؟

وای اولاش هی میگفت من شرمندم ، ولی اخه دیگه چه شرمندگی ای ؟ دو ساله زندگی نداریم ، درسته به ظاهر ادم میگه یه شام میاد فقط ، اما واقعا خونه ادم دیگه خونه نیست ، راحت نیستیم ، تازه بیچاره مامانم همش با شال و مانتو میگرده 😔😔

یه زن پیدا کن برا عموت. خونه خود عموت به اسم زنش بوده؟

اصلا واسه این زنش ولش کرده که پول نمیتونن درارن ، هنوزم تازه این خانواده زبونشون درازه ، خرجشونو زناشون میدن بازم طلبکارن ، کاش عمه هام داماد بی عرضه گیرشون بیاد تا یه روز همه حرفای قلمبه سلمبه اشون رو بکوبم تو دهنشون 

اصلا واسه این زنش ولش کرده که پول نمیتونن درارن ، هنوزم تازه این خانواده زبونشون درازه ، خرجشونو زنا ...

منم یکی رو میشناسم زنش بیرونش کرد از خونه.رفت خونه خواهرش تا شوهر خواهره مرد بعد دوسال خود خواهره هم مرد.بعد بچه های خواهره که ازدواج کرده بودن گفتن خونه رو نگه میداریم تا دایی بمونه.چند سالم اینجوری گذشت ولی بعدش خونه رو فروختن.

حالا هم مستاجره.ولی مرد خیلی خوبیه.هنوز نفهمیدم چرا زنش بیرونش کرد