2777
2789
عنوان

رولت مرغ

666 بازدید | 5 پست

خانما چند روز دیگه مهمونی دارم می خوام سه تا رولت درست کنم چون تابه بزرگ ندارم باید دونه دونه درست کنم و اینکه بچمم کوچیکه زودتر درستش میکنم سوالم اینه می تونم موقع اومدن مهمونا توی توستر گرمشون کنم ؟ اگه آره روی چند درجه و چند دقیقه باید باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه شاعت قبلش بزارش بیرون که یه خورده نغزش از اون حالت یخی دربیاد. بعد رو درجه متوسط بزار فک کنم ۱۰ دقیقه کافیشه..

از قبل پختیش دیکه؟؟

میشه دستورتو بدی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از یه شاعت قبلش بزارش بیرون که یه خورده نغزش از اون حالت یخی دربیاد. بعد رو درجه متوسط بزار فک کنم ۱ ...

انقد زود درستش نمی کنم که سرد سرد بشه داخل یخچال

من سینه و ران رو باهم چرخ میکنم و پیاز رو رنده میکنم آبشو میگیرم همراه با ادویه و نمک به مرغم اضافه میکنم قشنگ مواد رو ورز میدم داخل یه سینی یه کیسه فریزر پهن میکنم موادو روش پهن میکنم یه دونه کیسه فریزر دیگه میکشم روش و میذارمش داخل یخچال به مدت یه ساعت برای مواد میانیشم کمی پیاز تفت میدم بعد بهش کمی قیمه و گردو و رب انار اضافه میکنم و قشنگ‌سرخشون میکنم بعد یه ساعت مرغ رو در میارم مواد رو به صورت یه لاغه میریزم روی مرغ بعد مرغ رو به کمک نایلون رول میکنم بعد داخل تابه سرخش میکنم برای سسش هم یه دونه پیاز رو تفت میدم بهش زردچوبه و فلفل میزنم و رب اضافه‌میکنم و بهش کمی آبلیمو و‌نمک هم اضافه میکنم و به اندازه مناسب آب میریزم در حدی که تا وسط رولت اب باشه سس رو میریزم روی رولت درشو میزارم بعد بیست دقیقه برش میگردونم طرف دیگش هم خوب بپزه باید سسش غلیظ باشه و در آخر برشش میزنم