2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خوشش ازنامزدموخانوادش نمیاد چون فامیل بابام هستت

پدرت موافقه با ازدواجت 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص ♥️💃

درکت میکنم عزیزم منم پدرم برای امضای عقد نمی‌ اومد ولی درست میشه حتما لج کرده 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص ♥️💃
درکت میکنم عزیزم منم پدرم برای امضای عقد نمی‌ اومد ولی درست میشه حتما لج کرده 

کاش فقط لج بود میگه بیام اونجا هرچی ازدهنم دربیاد میخوام بهشون بگم، امروز نامزدم اومد جلو در بریم بیرون خرید کنیم مامانم دیدش محلش نداد

🕊✨🤲🏻

چی بگم پدرمادرها فکرمیکنن برا ازدواج ماهم میتونن تصمیم بگیرن  

کاش فقط ازدواج بود، مامانم چندسال داره عذابم میده تامجرد بودم میگفت ازدواج کن ازخونم برو الانم داره ابروریزی میکنه

🕊✨🤲🏻

واقعا نمی‌فهمم اگه نمی‌خوان خونه اونا باشیم چرا بچه میارن مگه کسی مجبور کرده 

من خودم سر این موضوع فشار عصبی بهم وارد شده بعضی وقتا آنقدر فکرمیکنم میترسم مریض شم

واقعا نمی‌فهمم اگه نمی‌خوان خونه اونا باشیم چرا بچه میارن مگه کسی مجبور کرده  من خودم سر این م ...

من داغون شدم دوروز دیگ عقدم صورتم اونقدر جوش زده ازترس اینکه مراسممو خراب نکنه یاب کسی بی احترامی نکنه 

🕊✨🤲🏻