2777
2789
تحقیر میکنه مارو .  منم خسته شدم دیگه جوابشو دادم ،اونم منو‌زد‌.  

اسی بیخیال این مرتیکه نکبت بشو. تو دوران نشون انقدر وحشیه! برین زیر یه سقف چطوره

لطفا بخاطر وابستگیه مسخره باهاش نمون

ولمون کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بیشتر بهم بگین 

خب نامزد شما دست بزن داره،به خانواده شما توهین میکنه،شمارو از رفتن به جمع های خانواده تون منع میکنه،تعصب بیجا داره گرچه شب نباید میرفتین ولی شما هم خانواده داری..،کاری که خودش میگه رو بهش عمل نمیکنه با توجه به اینکه گفتید به شما میگن با خواهرتون بیرون نرین اما خودشون با دوست شون بیرون رفتن

این ها دلایلیه که شما باید برای ادامه دادن به این نامزدی بهش فکر کنی و با یه مشاور خوب صحبت کنی

اگه قابل حله که حل شه اگه نیست جداشید و اگر ادامه دار شد به خانواده اطلاع بدید

و بدونید بعد ازدواج هیچ چیز تغییر نمیکنه 

رفقا برای خوشایند هیچ کس به جهنم نروید!..

الان چی  الان رسیده به جایی که میگه خواهرت اینا اونجا بودن من نمیام  بعدا هم مجبور بشم ت ...

شوهر من با مادر پدرم این رفتارو داشت 

مثلا میگفت اونا میان فلان جا من نمیام 

من قبلا دعوا راه مینداختم ولی الان فهمیدم نههه هیچ کس و هیچ چیز برای ادم مهم تر از زندگی و شوهرش نیس 

الان اگه بگه نمیام خودم تنها میرم اون مهمونی رو  از طرف شوهرمم از بقیه معذرتمیخوام که مثلا کار پیش اومد براش 

این طورری نه خانواده دلگیر میشن نه شوهرم ناراحت میشه نه دعوا میشه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
خب نامزد شما دست بزن داره،به خانواده شما توهین میکنه،شمارو از رفتن به جمع های خانواده تون منع میکنه، ...

با دو تا مشاور حرف زدم 

یکیشون میگه بزار مادرت با مادرش صحبت کنه قاطعانه . حساب کار دستشون بیاد .یا این ور .یا اون ور.  

اون یکی میگه وقتی پای خانواده بیاد وسط رابطه از کنترل شما دو‌ نفر خارج میشه و میفته دست خانواده ها 

نمی‌دونم چیکار کنم ؟ 

شوهر من با مادر پدرم این رفتارو داشت  مثلا میگفت اونا میان فلان جا من نمیام  من قبلا دعو ...

بازم میگم اولا مشاوره لازمه بعد با تصمیم درست ادامه راه رو با عقل و سیایت جلو ببر

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔