2777
2789
عنوان

تو محل کارم

114 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی از خودم بدم میاد همکارام به رفتارم گیر میدن تو مدرسه کار میکنم مشاور کنکورم تازه استخدام شدم

همکارام همش میگن چقد با دانش آموزا راه میای و خیلی باهاشون مهربونی و باید سگ باشی تا ازت حساب ببرن ولی من خیلی آرومم طول میکشه تا رو خودم کار کنم...

بعد امروز یکی از بچه ها غایب بود مریض شده

بعد بهم زنگ زد منم بهش گفتم چرا نیومدی و درسای مهمی داشتی عقب افتادی ازین حرفا...آخرش یهو دوستش اومد پیشم فهمید کیه گوشیو گرفت ک بگه امروز معلما چیکار کردن

بعد همکارم بهم توپید ک یعنی چی گوشی میدی دست بچه ها اینجوری انقد راحت بگیری اخراجت میکنن و کلی غر زد سرم

واقعا ناراحت شدم خب مگه کار بدی کردم بعدم چیکار کنم یهویی ک نمیتونم سفت و خشن بشم وقتی همیشه مهربون بودم

بدم میاد بهم گیر بده همش کارامو میزاره زیر ذره بین  

خداوندا شبم را روز گردان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو کاری که صلاح میدونم رو انجام میدم اگر دیدم ثمره و نتیجه مورد علاقم رو نداشت تغییر میدم خودمو

خیلی مودبانه بهش بگو ربطی بهتون نداره 

ولی در کل مواظب باش خیلی گرم نباشی با بچه ها و در مواقع لزوم جذبه داشته باشی

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤