2777
2789
عنوان

هم اتاقى هاى خوابگاهم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست
یعنی به شما گفتن ما اطلاعاتی هستیم اونم هر سه تاشون؟!!

نه نگفتن نميدونستن من اتفاقى فهميدم الانم همش ميخوام وانمود كنن نيستن ولى قشنگ از جاهايى كه رفت امد دارن هم مشخصه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطلاعاتی چیه؟ مگه ۱۹ ساله هم اطلاعاتی میشه؟ فوقش بخاد اطلاعاتت رو به دانشگاه بگه😂

خوب ميدونى من چيز خاصى ندارم ولى كلا يه حس نا امنى داره كه يكى همش فضولى كنه ببينه كجا ميرى چيكا مسكنى با كى ميرى و مياى

نه نگفتن نميدونستن من اتفاقى فهميدم الانم همش ميخوام وانمود كنن نيستن ولى قشنگ از جاهايى كه رفت امد ...

نه عزیزم فکر میکنید ، شاید حساس شدید یا سر به سرتون میذارن 

این جور چیزی ممکن نیست، اونم سه تا اطلاعاتی تو یک اتاق 

جوری هم رفتار کنن که شما متوجه بشید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اسی ایسگات کردن چرا باید خودشونو لو بدن آخه😂

نميدونستن ميگم ديگه اتفاقى فهميدم سوتى دادن يهو 😭با اينكخ كارى نكردم ولى ادم يه حس نا امنى ميگيره انقد كه ترسوندنمون

نه عزیزم فکر میکنید ، شاید حساس شدید یا سر به سرتون میذارن   این جور چیزی ممکن نیست، اونم ...

ميدونم ب اعتقادات ربطى نداره ولى سه تاشونم چادرى هستن و رفت و امد به جاهاى س.ي . ا ي .س دارن اينو خوزم متوجه شدم خودشون نگفتن

نميدونستن ميگم ديگه اتفاقى فهميدم سوتى دادن يهو 😭با اينكخ كارى نكردم ولى ادم يه حس نا امنى ميگيره ا ...

حرفای سیاسی نزن جلوشون 

هیچی درباره این چیزا نگو 

قرار نیست بکشنت که

من همه دوست و رفیقام نظامی و سپاهین 

از خودمم بزرگترن 

خودم ۱۸ سالمه 

آدمخوار که نیستن

حرفای سیاسی نزن جلوشون  هیچی درباره این چیزا نگو  قرار نیست بکشنت که من همه دوست و رفیق ...

اها باشه اين حس نا امنيشون اذيتم ميكنن حس ميكنم تو اتاق هر كارى كنم با هركً حرف بزنم بيرون برم كل دانشگاه ميفهمن🫠😐😂

خوب ميدونى من چيز خاصى ندارم ولى كلا يه حس نا امنى داره كه يكى همش فضولى كنه ببينه كجا ميرى چيكا مسك ...

خب اینا چون فضولن😄

اطلاعات این جوری نیست الکی بیاد تو کار مردم و رفت و آمدشون فضولی کنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اها باشه اين حس نا امنيشون اذيتم ميكنن حس ميكنم تو اتاق هر كارى كنم با هركً حرف بزنم بيرون برم كل دا ...

نه عزیزم تو فقط چیزای بد و اینا جلوشون نگو 

حرفایی هست تو محفل دخترا میزنن ، شوخی های بی جا نکن 

حواستو جمع کن 

ميدونم ب اعتقادات ربطى نداره ولى سه تاشونم چادرى هستن و رفت و امد به جاهاى س.ي . ا ي .س دارن اي ...

خب باشه اطلاعات ربطی به سیاست نداره

میگم که ممکن نیست اطلاعاتی باشن و شما متوجه بشید

اطلاعاتی ممکنه یه خانم مانتویی باشه ، حتی خواهرتون باشه ولی شما ندونید 

اگه اذیت میشید اتاقتون رو عوض کنید