afatem مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 578 عنوان دندون عقلمو جراحی کنم خیلی خون میاد😭 | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست درد داره دهنمم نمیتونم باز کنم پرا خونهچیکار کنممسکنم نمیتونم الان بخورم😭 1402/08/16 | 17:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20100 حین جراحی اصن درد نداره بعدش بده😭 واقعا؟ هیچی حس نکردی؟😢😢😢 گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20100 نترس. برو انجام بده بعد زردچوبه بذار روش کمپرس یخ نیازه؟ اگه هستش یخ بذارم تو فریزر، خیلی از کشیدن میترسم 😢 گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
آدم0زمینی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10368 من همچنان 😐😐😐 پیشنهادی که بالا دادم رو بخون عزیزم برای بعدا لازمت میشه والا من هم خودم هم خانوادم هر ۴ دندون عقلمو جراحی کردم نیازی ندارم این صحبت خودمم نیست صحبت دکترم که دکترای حرفه ای دندانپزشکی دارن هست که برای جراحی پیشش رفتمحالا شما هرکار دوستداری بکن خب دوست عزیزم❤️
afatem مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 578 😐😐خب باید همینکارو کنه خون رو نباید اصلا تف کنه و باید اروم اروم قورت بده حالم بهم میخوره قورت بدم😭
afatem مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 578 عزیزم رو یه پنبه یه مقدار زردچوبه بریز، به چند دقیقه نمیرسه خونش بند میاد ۱۰۰٪ تضمینی 😊😄 جدی؟
آدم0زمینی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10368 حالم بهم میخوره قورت بدم😭 ببین عزیزممن طبق تجربم کمکت کردم و حرفایی که دکترم زده بود بهمو شب اول این سختی ها وجود داره فقط بعد مرتب حتما انتی بیوتیکتو بخور که عفونت نکنهتف تحت هیچ شرایطی نکن چون وقتی تف کنی یه مکشی ایجاد میشه و خون بیشتری میاد خلاصه باید یه امشبو رعایت کنی بیشترسرتو بالا نگه دار جای گرم نمونو کمپرس یخ هم فراموش نشه
مارال۲۱۳ عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 899 کمپرس یخ نیازه؟ اگه هستش یخ بذارم تو فریزر، خیلی از کشیدن میترسم 😢 من دندون عقل بالامو کشیدم چون خیلی بزرگ بود اصلا خونش بند نمیومددو ساعت همینجور مونده بوددو سه تا بستنی کیم هم خوردم فایده نداشتیه بنده خدایی زنگ زدم گفت زردچوبه بذار روش پنج دقیقه نکشید که بند اومدحالا اگر کمپرس همراهت باشه بد نیست
مارال۲۱۳ عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 899 جدی؟ آره عزیزمهم خودم هم اعضای خانواده بعد از کشیدن دندون این کارو انجام دادیم جواب دادهچیزی نیست که فقط شنیده باشم چون تجربه کردم گفتمولی خوب شاید دندانپزشک یا پزشک بگه نه اینا الکیه و فلان ولی خوب من انجام دادم
مارال۲۱۳ عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 899 والا من هم خودم هم خانوادم هر ۴ دندون عقلمو جراحی کردم نیازی ندارم این صحبت خودمم نیست صحبت د ... من برای هر نوع خونریزی گفتم عزیزم. ان شإ الله که نیاز نشه اصلا.منم طبق تجربه ی خودم گفتم نه از رو هواگاهی یه کار خیلی کوچیک سنتی نتیجه ی خوبی میده که نیازی نیست اونهمه سختی رو آدم تحمل کنهو اینو به ایشون پیشنهاد دادم که سختی بیخود نکشن
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20100 من دندون عقل بالامو کشیدم چون خیلی بزرگ بود اصلا خونش بند نمیومد دو ساعت همینجور مونده بود دو سه ت ... ممنون عزیزم ،پشیمون شدم نمیرم اصلا گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋
سازسرنوشت عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 20100 💐 😅❤ گاه باید رویید از پس ان باران... گاه باید خندید ... بر غمی بی پایان....🦋