umiii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 947 عنوان دوستم میخواد مشاور درسیمو بگیره 86 بازدید | 10 پست بچه ها دوست صمیمیم دید ک مشاورم خوبه بعد اونم میخواد بگیرتش .. منم حس میکنم نمیخام کسی باهام شریک باشه تو مشاور .. اشتباه میکنم بنظرتون؟ اونم خیلیییی اصرار داره خیلی بهش گفتم که نمیخوام و فلان ولی اصلاا قانع نشد وخیلی سعی کرد قانعم کنه .. چیکار کنممم 1402/08/16 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوسی عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1669 چرا اینجوری میکنینمنم یبار میخواستم استاد یکی از همکلاسیما بگیرم اصلا بهم شمارشو نداد گفت نمیخوام توهم داشته باشیش انگار مال شخصیهمن خودم هرجا برم یا هر استادی داشته باشم به همه معرفیش میکنم شاید کمکشون کنه
umiii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 947 نگو بهش. هر حرفی رو باید بری جار بزنی؟ چی رو نگم؟
umiii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 947 چرا اینجوری میکنین منم یبار میخواستم استاد یکی از همکلاسیما بگیرم اصلا بهم شمارشو نداد گفت نمیخوام ... منم استادامو معرفی میکنم اتفاقا،ولی مشاور فرق میکنه
پیشی_ملوسی عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1669 منم استادامو معرفی میکنم اتفاقا،ولی مشاور فرق میکنه یکی از دوستام مشاور تحصیلیشو به منم معرفی مشاورم با اینکه میدونه دوستیم باهم برنامه منو جدا میده بامن جدا صحبت میکنه و همینطور برای اونو اینکه ما از هدف هم خبر نداریم و به همم نمیگیم
umiii مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 947 یکی از دوستام مشاور تحصیلیشو به منم معرفی مشاورم با اینکه میدونه دوستیم باهم برنامه منو جدا میده بام ... حس بدی نمیگیری؟
پیشی_ملوسی عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1669 حس بدی نمیگیری؟ نه چون مشاورمون به طور جداس نمیاد درباره اون پیش من بگه درباره من پیش اونمنم مشاور خوب پیدا نمیکردم همشون یا پولی بودن یا هیچی حالیشون نبوددوستمم که دید اینجوریم بهم معرفیش کرد
پیشی_ملوسی عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 1669 من اخلاق دوستت یا مشاورتو نمیشناسمولی اگه میدونی به دوستت کمک میشه بهش معرفی کنیا حداقل پرس و جو کن یکی دیگرو بهش معرفی کن