analiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 202 عنوان ترشی 115 بازدید | 19 پست سلام من برای اولین بار دارم ترشی شاه عباسی درست میکنم فلفل تند ندارم میشه یخ زده بریزم؟ ذرتم یخ زدس به نظرتون خراب میکنه؟؟؟تا حالا امتحان کردین 1402/08/16 | 16:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10367 من تازه دارم اولین باره میشنوم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
analiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 202 فلفل یخ زده آره میشه من برای خیارشور زدم مرسی عزیز🌹🌹
1369za عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 2346 خیلی بد میشه سعی کن تازشو تهیه کنی کد دعوت بلو من هر کسی دوست داشت بزنه O2A46I
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10367 چیو؟ اینکه یه ترشی هست به اسم شاه عباس 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
analiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 202 اینکه یه ترشی هست به اسم شاه عباس 🤣🤣اتفاقا خیلی خوشمزس محتویاتش گل کلم فلفل دلمه رنگی ذرت خیلی خوشمزس
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10367 چیو؟ فقط یچیزی که میدونم تو ترشی باید همه مواد خشک باشه یخ زده یخش آب بشه آبداره باعث کپک و خرابی ترشی نمیشه؟؟؟ 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
الیزابت1370 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 9703 🤣🤣 اتفاقا خیلی خوشمزس محتویاتش گل کلم فلفل دلمه رنگی ذرت خیلی خوشمزس گل کلم سفید یا زردش میکنی
analiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 202 خیلی بد میشه سعی کن تازشو تهیه کنی نریزم یعنی؟ خراب میشه
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10367 🤣🤣 اتفاقا خیلی خوشمزس محتویاتش گل کلم فلفل دلمه رنگی ذرت خیلی خوشمزس چه جالب الان میرم تو نت سرج میکنم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘