2777
2789
ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

ببین عزیزم بهترین کار اینه که جواب خونوادشو یکی درمیون بده تا نگرانت بشه

اگه دلیلشو خواستن الکی بهونه کسالت و مریضی بیار

اونوقت که نگرانت شد و اومد سراغت بگو خونوادت باهاش حرف بزنن و مشکلو اساسی حل کنن

چون صددررررر صد نفرتش بعدا بیشتر میشه و پاتو از خونه خواهرت میبره ببین کی گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر زن نیستی اگه با این مرتیکه ازدواج کنی چیت کمه که میخوای زن این ادم مریض شی فردا حبست کنه تو خونه ؟!یعنی ادم با خواهرشم بیرون نره اگه زنگ بزنه وتو برگردی توهین به شعور خودته ادمی که الان زدتت فردا سیاه وکبودت میکنه با همون اسنپ وسایلش میفرستادی بره

ببینید بدون من با دوستش و خانومش رفته بود بیرون . این رفتار بی احترامی به منه .که منو نبرده البته ای ...

چقد شکاکه

دست بزن هم که داره

خدا بهت رحم کنه

الان زدت چه برسه که ازدواج هم کنی

خودتو زودتر نجات بده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

ببین عزیزم بهترین کار اینه که جواب خونوادشو یکی درمیون بده تا نگرانت بشه  اگه دلیلشو خواستن ال ...

همین کار و کردم 

دوشنبه پیش زنگ زد مادرش جواب ندادم 

پنج شنبه زنگ زد جواب ندادم 

شنبه زد جواب دادم گفتم مریض بودم 

ولی خودش تا الان زنگ نزده 

نمی‌دونم طلبکاره 

مشکل ما زمینه داشته 

یا چی 

من هیچوقت جدایی رو پیشنهاد نمیدم ولی الان به شما پیشنهادش میدم

نه بخاطر قهراش(چون خودمم همسرم دوران نامزدی قهر میکرد دو سه هفته هیچ خبری ازم نمیگرفت)

فقط بخاطر توهینی که هنوز اول راهه به خانوادت کرده و دست روت بلندکرده ودمهمتر بدون شما با دوست و همسرش بیرون رفته واقعا بی احترامیه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اینکه زده تو گوشت و اینکه بهت میگه حق نداری با خواهرت و شوهرش بیرون بری بلاخره اونا جز خانواده تو هس ...

گفته بود بعدا مجبور بشم میبینمش 

خودتم که بدون من نرو خونه خواهرت 

منم قبلا زدم توی گوشش یه بار 

من هیچوقت جدایی رو پیشنهاد نمیدم ولی الان به شما پیشنهادش میدم نه بخاطر قهراش(چون خودمم همسرم دوران ...

الان چی ؟ الانم قهر میکنه همسرتون  ؟ قهر کنه چیکار میکنه ؟ 

الان چی ؟ الانم قهر میکنه همسرتون  ؟ قهر کنه چیکار میکنه ؟

اولای ازدواجمون دعوامون میشد دیگه باهام حرف نمیزد البته منم حرف نمیزدم حتی جاشم جدامیکرد(ولی من جدا نمیخوابیدم دوباره میرفتم پیشش تا خداروشکر درست شد 

البته الانم دعوامون بشه باهمدیگه حرف نمیزنیما...بیشتر من صحبت میکنم تا اون.....غیر از اینکه بعد دعوا مثلا شب بغلم بگیره یا چیزی این اشتیشه خخخ

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨