2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 44 پست
تجربی

برای تجربی باید خیلی سختی کشید تا به جای درست رسید

اول مشاور مورد تاییدتون رو بگیرید

دوم ابدا مدرسه رو الان حذف نکنید چون شما ۵۰ددصد نهایی دارید!

اما نیازی هم به این حجم کلاس اضافه رفتن نیست

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏
برای تجربی باید خیلی سختی کشید تا به جای درست رسید اول مشاور مورد تاییدتون رو بگیرید دوم ابدا مدرس ...

اخه الان که نمیتونم دیگه کلاسارو حذف کنم بعد اینکه گفتن کلاسا تا اسفند تموم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه الان که نمیتونم دیگه کلاسارو حذف کنم بعد اینکه گفتن کلاسا تا اسفند تموم میشه

شماهم اردیبهشت کنکور داری عزیزم!

🤍بازهم ریش و قیچی دست شماست

عزیزم یکی ۱۲ساعت میخونه یکی ۴ساعت اصلا از ساعت نمیشه بازدهی رو حدس زد! من به دانش اموزای خودم ...

دقیقا منم همینطوری میخونم ولی خب خیلی استرس گرفتم چون مشاور ندارم بهم یه مشاور گفت باید مطالعه ات اصولی باشه ساعت مطاله اتم اصولی باشه و گرنه اصلا امکان قبولیت نیس

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
دقیقا منم همینطوری میخونم ولی خب خیلی استرس گرفتم چون مشاور ندارم بهم یه مشاور گفت باید مطالعه ات اص ...

اول خوندن خودتون دوم منابع خوب!سوم مشاوری ک مسیر نشون بده واجبه❤️ مشاور درست بگیر که شفاف توضیح بدن نه ۴تا حرف دیکته شده

اول خوندن خودتون دوم منابع خوب!سوم مشاوری ک مسیر نشون بده واجبه❤️ مشاور درست بگیر که شفاف توضیح بدن ...

من نمیدونم چرا نمیتونم با مشاور پیش برم برنامه خودمو راحت تر میبرم جلو بنظرتون لازمه مشاور داشته باشم تو لین مسیر؟!

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
من نمیدونم چرا نمیتونم با مشاور پیش برم برنامه خودمو راحت تر میبرم جلو بنظرتون لازمه مشاور داشته باش ...

بله ۱۰۰ درصد لازمه

شما اولین باره این مسیرو میرید

بهتره از ادمی که میدونه مسیرو کمک بگیرید

بگید برنامه خودتونو صحیح کنن

بله ۱۰۰ درصد لازمه شما اولین باره این مسیرو میرید بهتره از ادمی که میدونه مسیرو کمک بگیرید بگید ب ...

باشه حتما

شما نمیتونین رشته انسانی مشاوره بدین؟!

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
بله ۱۰۰ درصد لازمه شما اولین باره این مسیرو میرید بهتره از ادمی که میدونه مسیرو کمک بگیرید بگید ب ...

سلام عزیزم ببخشید من رشتم تجربی نظام قدیمه و تازه شروع کردم و میخوام امسال کنکور شرکت کنم و معدلم 18هست ایا به نظرت ترمیم معدل لازمه برای من؟ 

باشه حتما شما نمیتونین رشته انسانی مشاوره بدین؟!

عزیزم

یه پیام خصوصی بدید

و یاداوری کنید من سرکلاسم برسم خونه چک میکنم اگر دانش اموزان این ماهم پر نبود باهاتون صحبت میکنم

سلام عزیزم ببخشید من رشتم تجربی نظام قدیمه و تازه شروع کردم و میخوام امسال کنکور شرکت کنم و معدلم 18 ...

سلام عزیزم

شمااگر معدلت ۲۰ هم بود!

شرایطش رو داشتی چون نظام قدیمی حتما ترمیم بزن!

چون ترازنمره ۱۶ امسال از ۱۸نظام قدیم و حتی ۹۹ بالاتره

عزیزم یه پیام خصوصی بدید و یاداوری کنید من سرکلاسم برسم خونه چک میکنم اگر دانش اموزان این ماهم پر ...

میگما نظرتون درمورد این برنامه چیه به صورت کلی نوشته شده هنوز زمان و تست مشخص نشده...چیدمانش درسته؟!

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
میگما نظرتون درمورد این برنامه چیه به صورت کلی نوشته شده هنوز زمان و تست مشخص نشده...چیدمانش درسته؟!

عزیزدلم برنامتون ایراد زیاد داره ولی بصورت کلی بگم شما درس رو نباید مشخص کنید!مبحث رو مشخص کنید مثلا ریاضی امروز ۱۰_۱۲ مبحث حد 

عزیزدلم برنامتون ایراد زیاد داره ولی بصورت کلی بگم شما درس رو نباید مشخص کنید!مبحث رو مشخص کنی ...

فقط ریاضی رو میشه مبحثی نوشت بقیه درسارو که نمیشه

بعد ایراد دیگه ای هم داره؟!

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌