ادلببرزی مدیر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 56 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 44 پست بچها من کنکور تجربی ام امسال راستش از تابستون کلاس نوشتم و باهاش پیش رفتم ولی از وقتی مدرسه شروع شده دیگه وقت هیچی نمیمونه نه تستی نه چیزی.. 1402/08/16 | 15:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2802 تجربی برای تجربی باید خیلی سختی کشید تا به جای درست رسیداول مشاور مورد تاییدتون رو بگیریددوم ابدا مدرسه رو الان حذف نکنید چون شما ۵۰ددصد نهایی دارید!اما نیازی هم به این حجم کلاس اضافه رفتن نیست هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
ادلببرزی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 56 برای تجربی باید خیلی سختی کشید تا به جای درست رسید اول مشاور مورد تاییدتون رو بگیرید دوم ابدا مدرس ... اخه الان که نمیتونم دیگه کلاسارو حذف کنم بعد اینکه گفتن کلاسا تا اسفند تموم میشه
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2802 اخه الان که نمیتونم دیگه کلاسارو حذف کنم بعد اینکه گفتن کلاسا تا اسفند تموم میشه شماهم اردیبهشت کنکور داری عزیزم!🤍بازهم ریش و قیچی دست شماست هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
ادلببرزی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 56 شماهم اردیبهشت کنکور داری عزیزم! 🤍بازهم ریش و قیچی دست شماست مرسی🫠❤️
faezeh123 عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4458 عزیزم یکی ۱۲ساعت میخونه یکی ۴ساعت اصلا از ساعت نمیشه بازدهی رو حدس زد! من به دانش اموزای خودم ... دقیقا منم همینطوری میخونم ولی خب خیلی استرس گرفتم چون مشاور ندارم بهم یه مشاور گفت باید مطالعه ات اصولی باشه ساعت مطاله اتم اصولی باشه و گرنه اصلا امکان قبولیت نیس ..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2802 دقیقا منم همینطوری میخونم ولی خب خیلی استرس گرفتم چون مشاور ندارم بهم یه مشاور گفت باید مطالعه ات اص ... اول خوندن خودتون دوم منابع خوب!سوم مشاوری ک مسیر نشون بده واجبه❤️ مشاور درست بگیر که شفاف توضیح بدن نه ۴تا حرف دیکته شده هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
faezeh123 عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4458 اول خوندن خودتون دوم منابع خوب!سوم مشاوری ک مسیر نشون بده واجبه❤️ مشاور درست بگیر که شفاف توضیح بدن ... من نمیدونم چرا نمیتونم با مشاور پیش برم برنامه خودمو راحت تر میبرم جلو بنظرتون لازمه مشاور داشته باشم تو لین مسیر؟! ..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2802 من نمیدونم چرا نمیتونم با مشاور پیش برم برنامه خودمو راحت تر میبرم جلو بنظرتون لازمه مشاور داشته باش ... بله ۱۰۰ درصد لازمهشما اولین باره این مسیرو میریدبهتره از ادمی که میدونه مسیرو کمک بگیریدبگید برنامه خودتونو صحیح کنن هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
faezeh123 عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4458 بله ۱۰۰ درصد لازمه شما اولین باره این مسیرو میرید بهتره از ادمی که میدونه مسیرو کمک بگیرید بگید ب ... باشه حتماشما نمیتونین رشته انسانی مشاوره بدین؟! ..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯
زبون_درازم عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 221 بله ۱۰۰ درصد لازمه شما اولین باره این مسیرو میرید بهتره از ادمی که میدونه مسیرو کمک بگیرید بگید ب ... سلام عزیزم ببخشید من رشتم تجربی نظام قدیمه و تازه شروع کردم و میخوام امسال کنکور شرکت کنم و معدلم 18هست ایا به نظرت ترمیم معدل لازمه برای من؟
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2802 باشه حتما شما نمیتونین رشته انسانی مشاوره بدین؟! عزیزمیه پیام خصوصی بدیدو یاداوری کنید من سرکلاسم برسم خونه چک میکنم اگر دانش اموزان این ماهم پر نبود باهاتون صحبت میکنم هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2802 سلام عزیزم ببخشید من رشتم تجربی نظام قدیمه و تازه شروع کردم و میخوام امسال کنکور شرکت کنم و معدلم 18 ... سلام عزیزمشمااگر معدلت ۲۰ هم بود!شرایطش رو داشتی چون نظام قدیمی حتما ترمیم بزن!چون ترازنمره ۱۶ امسال از ۱۸نظام قدیم و حتی ۹۹ بالاتره هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
faezeh123 عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4458 عزیزم یه پیام خصوصی بدید و یاداوری کنید من سرکلاسم برسم خونه چک میکنم اگر دانش اموزان این ماهم پر ... میگما نظرتون درمورد این برنامه چیه به صورت کلی نوشته شده هنوز زمان و تست مشخص نشده...چیدمانش درسته؟! ..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2802 میگما نظرتون درمورد این برنامه چیه به صورت کلی نوشته شده هنوز زمان و تست مشخص نشده...چیدمانش درسته؟! عزیزدلم برنامتون ایراد زیاد داره ولی بصورت کلی بگم شما درس رو نباید مشخص کنید!مبحث رو مشخص کنید مثلا ریاضی امروز ۱۰_۱۲ مبحث حد هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
faezeh123 عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 4458 عزیزدلم برنامتون ایراد زیاد داره ولی بصورت کلی بگم شما درس رو نباید مشخص کنید!مبحث رو مشخص کنی ... فقط ریاضی رو میشه مبحثی نوشت بقیه درسارو که نمیشهبعد ایراد دیگه ای هم داره؟! ..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯