2777
2789
عنوان

چرا زخم سینه هام خوب نمیشن....

189 بازدید | 12 پست

۲۳روزه زایمان کردم سینه راستم ترک خورده سوزشم داره ولی باز تحملشو دارم اما سینه چپم جوری شقاق گرفته نوک سینم گوشت درونش پیداست یطرفش گوشت داره یطرفش نه کنده شده هر کاری هم کردم بی فایدس بنظرتون چیکار کنم دیگه صبروتحملم تموم شده نمیتونم بچمو شیر بدم از درد😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روغن گاو زدم همون روغن محلی ی کم چربش میکردم عاااالی بود از صدتا کرم بهتره و بچتم سینتو بگیره ضرر نداره اگه هم نداری با کره چرب کن هیچ کرمی نزن همسون شمیایی هستن و روزنه ها بازه ممکنه مریض شی

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
چرا نمیری دکتر؟!اذیت میشی

رفتم سه تا دکتر رفتم همشونم بی فایده بود کارهایی که گفتنو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم خودشونم گفتن اگه چاره ای نیست مجبوری تحمل کنی شیرخشک نمیشه بدی

من روغن گاو زدم همون روغن محلی ی کم چربش میکردم عاااالی بود از صدتا کرم بهتره و بچتم سینتو بگیره ضرر ...

آخه عزیزم من روغن حیوانی میزنم بدتر سوزش و درد میگیره نوک سینم؟

آخه عزیزم من روغن حیوانی میزنم بدتر سوزش و درد میگیره نوک سینم؟

برای من خوب جواب داد یادم نمیاد سوزش داشت یا نه ولی بعدش اروم میشد و نرم میشد دیگه

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧
برای من خوب جواب داد یادم نمیاد سوزش داشت یا نه ولی بعدش اروم میشد و نرم میشد دیگه

خوشبحالتون نه من میزنم بدتر سوزش میگیره نوک سینم زخمشم بازتر میشه دردش میکشه منو

عزیز میدونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته ولی نهایتا زخمتون کی و چجوری خوب شد؟ منم یه سینه م کلا گوشتش پیداست و خیلی درد دارم. ۱۹ روزشه بچم. کرم و زدن شیر و ندادن شیر دو روز هم امتحان کردم ولی خوب نشده. البته بهتر شده ولی بازم احساس میکنم داره بدتر میشه. 

عزیز میدونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته ولی نهایتا زخمتون کی و چجوری خوب شد؟ منم یه سینه م کلا گوشت ...

باید تحملت خیلی بالا باشع تا با اون سینه های زخمت همینجوری شیر بدی تا زمانی ک به درد سینه هات عادت بدی خودتو خوب شن من که تا ۴ماهگی بچم تونستم شیر بدم اونم چه عرض کنم شیر پر خون همیشه هم گریه میکردم موقع شیردادن دیگه نتونستم دردشو تحمل کنم مجبور شدم شیرخشک بدم 

عزیز میدونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته ولی نهایتا زخمتون کی و چجوری خوب شد؟ منم یه سینه م کلا گوشت ...

من حتی یکی دوهفته هم دوشیدم شیرمو دیدم سینه هام شیرش خیلی کمه اصلا بچمو سیر نمیکرد دیگه تصمیم گرفتم کلا شیرخشک بدم 

2790
2778
2791
2779
2792