2777
2789

خواهرشوهرم میگه ینفر بهش گفته زنداداشت معلومه ازوناس که اصلا حرف نمیزنه و مغروره ، فقط اگه ازش چیزی بپرسی جواب میده، ازوناس اصلا نمیخنده و خیلی کم حرفه و ازین حرفا ( قبلا هم چند نفر دیگه بهم گفتن راجع بهم اینطور فکر میکنن) منم از وقتی اینو شنیدم خیلی فکرم مشغول شده ، اصلا اینطور که فکر میکنن نیست ، من اعتماد بنفسم پایینه تقریبا ، مثلا وقتی با یکی صحبت میکنم حتی نمیتونم تو چشماش نگاه کنم کلا با همه اینطورم ، با ادمای خیلی کمی میتونم ارتباط برقرار کنم ، بحثای بقیه اصلا برام جالب نیست حرفای کمی هست که برام جذابه و مایلم راجبشون حرف بزنم  ، از بچگی اینطور بودم اخلاقم شبیه بابامه کلا کم حرفم ولی واقعا نمیخوام مغرور بنظر برسم ، بنظرتون چکار کنم باید برم پیش روانشناس ؟ خسته شدم از حرفای بقیه

به منم‌میگن ولی اهمیتی نداره .

چون من با هر کسی زود صمیمی‌نمیشم و فقط با کسایی که آشنایی دارم‌گرم‌میگیرم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکار میری؟

باید بیشتر توی اجتماعات بیش از دو نفر شرکت کنی

برای انجام یه کارهایی پیشقدم بشی

حالا من برعکسم 

میگن خیلی اجتماعی ام

خودم دوست داشتم مثل شما کم حرف و تودار بودم 

برون گرام

شما درون گرایی 

وطن ای مادر غمدیده ام.......

سرکار میری؟ باید بیشتر توی اجتماعات بیش از دو نفر شرکت کنی برای انجام یه کارهایی پیشقدم بشی حالا ...

سرکار نمیرم ، از بچگی تو محیط ساکت و بدون رفتامد بزرگ شدم کلا این اخلاقم تو وجودمه دست خودم نیست خیلی سعی میکنم اجتماعی باشم ولی نهایت بعد نیم ساعت یک ساعت باطریم تمام میشه 😁 سرکار نمیتونم برم شغلم مجازیه راضی هم هستم ازش نمیخوام عوضش کنم، البته ازین به بعد نینیمم میاد دیگه عمرا بتونم بیرون کار کنم

دقیقا اینطورم منم 

لازم‌نیست خودتو به دیگران توضیح بدی

هر جوری که دوست داری رفتار کن اما در چارچوب ادب

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

تو جامعه بودن بهت کمک میکنه

ببین راستش آدما تو ارتباط با دیگران انرژی ها رو دریافت میکنن منفی مثبت .. اون برخورد اول اون معاشرت مهمه ، تو تعبیر میکنی به اینکه اعتماد به نفس ندارم اما طرفت میگه من دارم حرف میزنم این منو به هیچ حساب کرد .. و سوتفاهم ها پیش میاد

دو تا کار میتونی بکنی یا همینجوری که هستی باش و بقیه هم عادت میکنن اما خوب توقع خاصی نداشته باش یا اینکه همت کن اگه اذیت نمیشی خودتو تغییر بدی

عجب 
سرکار نمیرم ، از بچگی تو محیط ساکت و بدون رفتامد بزرگ شدم کلا این اخلاقم تو وجودمه دست خودم نیست خیل ...

پس حالشو ببر

نگران قضاوت مردم نباش

کافیه آدم مودب باشه و آزارش به کسی نرسه بقیه ش مهم نیست 

وطن ای مادر غمدیده ام.......

تو جامعه بودن بهت کمک میکنه ببین راستش آدما تو ارتباط با دیگران انرژی ها رو دریافت میکنن منفی مثبت ...

اینطوری نیست که بقیه باهام صحبت کنن همراهیشون نکنم اتفاقا تو جمع دونفره خیلی اوکیم ، تو جمعای بیشتر از دونفر نمیتونم ارتباط برقرار کنم