2777
2789
عنوان

سلام چه غذایی هایی رو فریز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای یه بار قورمه میخورید  ما کم کم هفته ای دو وعده میخوریم

هفته ای دوبار قورمه دوبار قیمه دو بار فسنجون دو بار مرغ کی نوبت به غذاهای نونی میرسه و اینکه ماشالله وضعتون خوبه حتما  

اره واقعنی متاسفانه😅😅

من باشم بعد یه هفته هوس میکنم 

یه بار مجبور شدم دو هفته خونه یکی از فامیلا باشم بعد دو هفته کلا یه بار قرمه پخت من کل روزارو منتظر قرمه بودم 

اون روز که داشتم میومدم خونمون به مامانم گفتم شام قرمه بزار منم دارم میام 🤣😂😂

من باشم بعد یه هفته هوس میکنم  یه بار مجبور شدم دو هفته خونه یکی از فامیلا باشم بعد دو هفته کل ...

اخه من زودپز ندارم غذای گوشت قرمزی باید روزایی که زودتر میام خونه بزارم که میشه نهایت دوروز در هفته زودتر بیام دیگ  ی روز قیمه و …. میشه دو ماهی یبار 

منم برم مهمونی دعا میکنم قرمه بزارن و نزارن عمیقا ناراحت میشم😂😂😂😂

مامان دوتا گل پسر

هفته ای دوبار قورمه دوبار قیمه دو بار فسنجون دو بار مرغ کی نوبت به غذاهای نونی میرسه و اینکه ماشالله ...

نه فقط قرمه دوباره  قیمه یه بار مرغم ده روزی یه بار  

فسنجون من نمیخورم خیلی بدم میاد مامانمم کم درست میکنه شاید دوماه یه بار حتی شایدم کم تر بیشتر برای مهمونیا  چون میگه تو که نمیخوری برای دو نفرم خوب نمیشه خورشت زیادش بهتره

با این گرونی هیچ کس وضعش خوب نیست ولی ادم اگر غذا هم نخوره که صد تا مرض میگیره کم بود ویتامین و خیلی چیزای دیگه 

دوست داریم خب کی بدش میاد اوضاع اقتصادی داغونه

خب من بابام که کار میکنه خودمم مشتری باشه خیاطی میکنم یا کارای دیگه خدا بزرگه خرج اضافه کم میکنیم مثلا لباس اضافه نمیخریم وسیله اضافه نمیخریم 

اخه من زودپز ندارم غذای گوشت قرمزی باید روزایی که زودتر میام خونه بزارم که میشه نهایت دوروز در هفته ...

ناراحت میشی😂😂😂

اون روز میپزی زیاد بپز فرداشم بخور من هر وعده قرمه بدی بازم میخوام  

تجربه داشتم ۴ وعده قرمه خوردم 🤣🤣🤣

اخه من زودپز ندارم غذای گوشت قرمزی باید روزایی که زودتر میام خونه بزارم که میشه نهایت دوروز در هفته ...

منم برم مهمونی فسنجون و چلو گوشت باشه ناراحت میشم چون فقط از این دوتا غذا بدم میاد یواشکی جوری که میزبان نفهمه یه نصف قاشق فسنجون میریزم بعد برنج سفید میخورم فسنجونم بیشتر مواقع مامانم برمیداره 🤣🤣🤣🤣

من خورشت اگر اضافه بیاد فریزمیکنم خیلی راضیم گاهی آدم بیرونه سرش شلوغه شام و ناهار نمیتونه بذاره یه برنج درست میکنم خورشت هم آماده هست بهتر از کنسرو و فست فوده فقط من یخچال فریزرم خوبه بوی غذا ها اصلا قاطی نمیشه یخچال قبلیم افتضاح بود بوی غذاهای فریزر قاطی میشد اصلا غذا فریز نمیکردم

2790
2778
2791
2779
2792