2777
2789
عنوان

سلام چه غذایی هایی رو فریز میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی  غذای فریزر یه مزه و بوی گندی میگیره که متنفررررم از اون طعم و بو  هیچی غذای تازه ن ...

انقدری نمیزارم بمونه خب

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
مثاد ماکارنی رو چطوری

گوشت چرخکرده که میگیرم با پیاز تفت میدم و قارچ و فلفل دلمه و ذرت و رب ،+ادویهاشو میزنم 

بعد که خنک شده اندازه وعدهام میریزم تو ظرف یا پلاستیک بعدم فریزر 

برای بچها بخوام ماکارونی درست کنم حالت دمی میزارم مواد میزارم توش تا بپزه اونم آب میشه 

برای خودمون میزارم یخش آب بشه بعد آبکش کردن اضافه میکنم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
غذا زیاد فریز کردم بعد چن روز خوردیم  هرچی گیرم بیاد زیاد باشه ببینم مونده میشه  حلیم&nb ...

آا

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
گوشت چرخکرده که میگیرم با پیاز تفت میدم و قارچ و فلفل دلمه و ذرت و رب ،+ادویهاشو میزنم  بعد که ...

اوکی

2790
2778
2791
2779
2792