2777
2789
عنوان

شوهرم چیزی برا خونه نمیخره

994 بازدید | 59 پست

سه ساله عقدم چن هفتس خانوادم مسافرتن این اومده خونمون باهم زندگی می‌کنیم ه، میوه اینا ک هیچی نمیخره فوقش پیاز سیب زمینی میوه میگه واجب نی فوقش چندتا دونه اونم چیزایی مث سیب، گوشت هم میگه گرونه اون روز دلم کباب میخاست گفت کبابی نمیبرمت کباب گرونه

حالا از صبح دارم منتش میکشم گشنمونه هیچی تو خونه نیس میگم پاشو برو از مغازه نون بخر برا ناهار نون پنیر بخوریم پنیر از شرکت بهمون دادن، پا نمیشه، چن ساعته درگیرم ضعف کردم از گشنگی، بخام زیاد اصرار کنم هم دعوا راه میندازه

دختر فردا بااین آدم سوتغذیه میگیری 

فکری برا آینده ات بکن

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که عقدی

میخوای باهاش زندگی کنی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
برید زیر به سقف که از گشنگی میمیری، فردا پس فردا حامله بشی چی میخوای بخوری  همه چی گرونه درسته ...

تا میگم غذا بخر میگه بیچارم کردی کی بمن گفت زن بگیر

گفتم خب هرچیه باهم میخوریم خب