سلام .من یه بچه مدرسه ای دارم .چند ساله پیگیر بودم که بچه دوم بیارم ولی طبیعی نشد ..چند باری هم دکتر رفتم و دارو و آمپول داد که اونم نشد .بیشترین تلاشم بعد از کرونا بود ولی خب نشد که نشد ...برا آی وی اف هم هر جایی سن بالا قبول نمیکنن ...
به نظر شما من که 45 سالم هست اقدام کنم برا آی وی اف اصلا ارزشش رو داره یا نه ؟ دوما اینکه اصلا میگیره یا نه ؟
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ممکنه خیلیا بگن یه بچه داری برای چته فلان ولی از شرایط زندگی و روحیات شما که خبر ندارن!
برای گرفتن هم که برای همه سنی ریسکیه بگیر نگیر داره دکترت با شرایطت باید بهت بگه
مرکز مام میگن خوبه دکترای خوبی داره
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم کلا بچه خیلی دوست دارم ..از قدیم همیشه دوست داشتم 4 تا بچه داشته باشم ولی خب فعلا قسمتم یکی ...
تهرانن من پیج یکی از دکتر هاشو دارم آمنه لاهوتی میخوای یه نگاه بنداز به پیجش
دکتر اقصی هم خوبه برای Ivf رو به روی بیمارستان دی
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه