ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18803 عنوان حس میکنم خنگم 😐😑 59 بازدید | 5 پست دوستم رفته تتو زده یجایی بغد حالا هی میاد میگه برو بزن تو هم. منم قصد داشتم بزنم ولی این دیگه خیییییلی پیگیری میکنه . حس میکنم برا خودش یارو تتو رایگان زده کفته برام مشتری بیار هزینه اش ۳۰۰ هست ولی حس میکنم دوستم منو خنگ فزض کزده 😑😑 نظرتون؟؟هزینه اش چیزی نیست حسش بده چون نمیگه بهم واقعیتو🤣 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور 1402/08/16 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisiiiiiiii عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 794 ببین تتو خیلی ارزش داره اینطور نیست که یکی بگه بهت برو بزن توام بری به هرحال روی پوست بدنته باید خودت به دلت بیوفتهاگه دلت نیست نزن چون خسته میشی ازشبعد تتو دیگه زیر ۵۰۰ افتضاحه 🦆
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18803 ببین تتو خیلی ارزش داره اینطور نیست که یکی بگه بهت برو بزن توام بری به هرحال روی پوست بدنته باید خود ... این کارش خوبه خب کلا شهرمون ارزون میزنن گرون ترین میگیره ۸۰۰ این چون سالن تازه عوض کرده میخاد مشتری بگیره کارش خوبه نمیدونم بازم ولی خودم عاشقشم عاشق ننو شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
hadisiiiiiiii عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 794 این کارش خوبه خب کلا شهرمون ارزون میزنن گرون ترین میگیره ۸۰۰ این چون سالن تازه عوض کرده میخاد مشتری ... آخه ما ک منطقه سه هستیم بعد ارزون باید بگیرن دیگه ولی زیر ۵۰۰ خیلی افتضاحهاگه دوس داری که برو بزن خیلی خوبهمنم ی بازه زمانی که دوست داشتم شرایطم عوض بشه ی مار زدم و بنظرم انرژیش تو زندگیمه 🦆
ژربرا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 18803 آخه ماگ منطقه سه هستیم بعد ارزون باید بگیرن دیگه ولی زیر ۵۰۰ خیلی افتضاحه اگه دوس داری که برو بزن خ ... بنظرت به رو دوستم بیارم ک منو طعمه کرده تتو رایگان بگیرع😂 شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور
hadisiiiiiiii عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 794 بنظرت به رو دوستم بیارم ک منو طعمه کرده تتو رایگان بگیرع😂 اره😂البته با شوخی و اینا بگوبعد ی روزی برو که به دوستت نگفته باشی از اون تتوکاره بپرس و زیر زبون بکش 🦆