2777
2789
عنوان

حس میکنم خنگم 😐😑

58 بازدید | 5 پست

دوستم رفته تتو زده یجایی بغد حالا هی میاد میگه برو بزن تو هم. منم قصد داشتم بزنم ولی این دیگه خیییییلی پیگیری میکنه ‌. حس میکنم برا خودش یارو تتو رایگان زده کفته برام مشتری بیار 

هزینه اش ۳۰۰ هست  ‌ولی حس میکنم دوستم منو خنگ فزض کزده 😑😑 نظرتون؟؟هزینه اش چیزی نیست حسش بده چون نمیگه بهم واقعیتو🤣

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین تتو خیلی ارزش داره اینطور نیست که یکی بگه بهت برو بزن توام بری به هرحال روی پوست بدنته باید خودت به دلت بیوفته

اگه دلت نیست نزن چون خسته میشی ازش

بعد تتو دیگه زیر ۵۰۰ افتضاحه 

🦆
ببین تتو خیلی ارزش داره اینطور نیست که یکی بگه بهت برو بزن توام بری به هرحال روی پوست بدنته باید خود ...

این کارش خوبه خب کلا شهرمون ارزون میزنن گرون ترین میگیره ۸۰۰ این چون سالن تازه عوض کرده میخاد مشتری بگیره کارش خوبه نمیدونم بازم 

ولی خودم عاشقشم عاشق ننو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کارش خوبه خب کلا شهرمون ارزون میزنن گرون ترین میگیره ۸۰۰ این چون سالن تازه عوض کرده میخاد مشتری ...

آخه ما ک منطقه سه هستیم بعد ارزون باید بگیرن دیگه ولی زیر ۵۰۰ خیلی افتضاحه

اگه دوس داری که برو بزن خیلی خوبه

منم ی بازه زمانی که دوست داشتم شرایطم عوض بشه ی مار زدم و بنظرم انرژیش تو زندگیمه

🦆
آخه ماگ منطقه سه هستیم بعد ارزون باید بگیرن دیگه ولی زیر ۵۰۰ خیلی افتضاحه اگه دوس داری که برو بزن خ ...

بنظرت به رو دوستم بیارم ک منو طعمه کرده تتو رایگان بگیرع😂