2777
2789
عنوان

امیدی هست؟

132 بازدید | 7 پست

من همونیم ک گفتم نامزدم دوره ازم و خیلی حساسه روم نمیزاره ارایش کنم ناخون بلند کنم چادر سرم کنم بیرون نرم مثلا میگه قسم بخور نری بیرون ولی مثلا دانشگامو میزاره برم میگه برو باشگاه گواهینامه بگیر اینا دانشگامم دخترونس 

مثلا با بردن گوشیم توی بیرون مخالفه  با دوستی بخام برم بیرون من اطلاعم ندمم این قسمم میگیره ب زور ک نرم دیه با التماس میزاره یک ساعت برم و بیام اونم خیلیییی کم 

ی چند روزی اومد شهرمون باهم رفتیم بیرون ولی خب من چادر داشتم چون گیر میده گفت قبلش ححابت درست باشه عصبی نشم روسریم کیپ بود  هیچی ارایش نداشتم یکم خیلیکم ناخونم کمی بلند شده بود گیر داد کوتاه کنم ولی خب خداروشکر گیر نمیداد خوب میشه ینی امید داشته باشم؟ 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

من شرایط شما هستم تا پارسال تو خونه زندانی بودم امسال که دخترم میره پیشدبستانی ازاد شدم میتونم ببرمش بیارمش

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

من شرایط شما هستم تا پارسال تو خونه زندانی بودم امسال که دخترم میره پیشدبستانی ازاد شدم میتونم ببرمش ...

منو نمیزاره مثلا با رفیقام برم بیرون یا برم خونشون خیبیی کم اونم با اصرار ولی خب کارای ضروریو گیر نمیده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منو نمیزاره مثلا با رفیقام برم بیرون یا برم خونشون خیبیی کم اونم با اصرار ولی خب کارای ضروریو گیر نم ...

باز شما وضعیتت بهتره انشاالله که بهتر میشه اخلاقش ولی انتظار معجزه نداشته باش

باز شما وضعیتت بهتره انشاالله که بهتر میشه اخلاقش ولی انتظار معجزه نداشته باش

همسر شما بدتر از نامزدمه؟ 

همسر شما بدتر از نامزدمه؟ 

من حتی خونه مامانمم نمیتونم برم فقط پنجشنبه ها خودش میبره میاره خونه فامیلم اگه واجب باشه میبره

2790
2778
2791
2779
2792