2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

68 بازدید | 4 پست

با یکی دارم صبت میکنم اوکی بودیم نامزد کنیم باهم... 

ولی از دیروز عصر تاحالا ازش خبری نیست خیلی نگرانم اصلااااا نشده که نباشه چند ساعت طولانی یعنی چیزی شده اتفاقی افتاده ؟؟؟

خوابیده🤦🤕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خوابیده🤦🤕

اخه دیروز ساعت پنج زنگ زدم در حد دودقه قطع کردم دیگه زنگ نزد 

بخوابه مثلا ساعت ۱۱ تا صبح یبار بیدار میشه که بگه خوابم برد فلان اونم چی بشه اینجوری بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دیروز ساعت پنج زنگ زدم در حد دودقه قطع کردم دیگه زنگ نزد  بخوابه مثلا ساعت ۱۱ تا صبح یبار ...

من تجربه ای که از شوهرم دارم اینه که بی خبر غیب میشد میفهمیدم خوابه. خبرم نمیداد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....