من اول راهنمايي بودم . مادرم گفت بايد بري كلاس زبان . پسر عموت از 4 م ابتدايي رفته . دختر عموت كلاس سوم رفته . تو هم بايد بري . 2 جلسه رفتم و ديگه نرفتم . معلم اومد تو كلاس . همون جلسه ي اول شروع كرد انگليسي حرف زدن . ما هم مثل بز نگاهش ميكرديم . ميگفتيم اين چي ميگه ؟ يه دفعه فارسي حرف زد . گفت بگيد استيودنت . يعني دانش آموز . ما گفتيم استيودنت . با عصبانيت گفت نه . استيودنت غلظ . بگيد است يو دنت . استي يو دنت غلطه . گفت بگيد . است يودنت . است يودنت . است يودنت . و ... . شايد باورت نشه ولي تا آخر كلاس ما فقط ميگفتيم استيودنت . كل كلاس 1 ساعت بود كه ما 50 دقيقه شو پشت سر هم فقط داشتيم ميگفتيم استيودنت . اونم وسط كلاس راه ميرفت و مثل اينايي كه قرص اكس خوردن هد ميزد . يكسره هم با خودش ميگفت استيودنت . جلسه ي بعد گفتم مامان من نميرم . اين يارو ديوانه س . الآن بريم اونجا فقط ميگه استيودنت . من خر جلسه ي دوم هم رفتم . دوباره 20 دقيقه گفتيم استيودنت . بعدش گفت بگيد تيچر . يعني معلم . همه مون گفتيم تيچر . گفت اي وااااااي . چرا داريد ميگيد تيچر ؟ بايد بگيد تي چ ررررر . حرف كسره رو نبايد بگيد . ما بدبخت ها هم تا 40 دقيقه داشتيم ميگفتيم تيچررر . تيچررر . تيچررر . و ... . جلسه ي سوم گفتم من غلط كنم با هفت جد آبادم كه برم كلاس زبان . هر موقع اسم استيودنت مياد من كابوس ميبينم . تيچررررر . ديگه واقعا جرررررر خورديم از بس كه گفتيم تيچرررر .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.