2777
2789
عنوان

دوره راهنمایی

82 بازدید | 3 پست

دوره راهنمایی معلم زبانمون وارد میشد میگفت هِلو! ما هم جوری میگفتیم هلــــو که گلومون جر میخورد!!

بعد میگفت هاواریو؟ ما هم داد میزدیم “آی ام فایـــن تنک‌یو اند یـــو؟” اونم میگفت فاین تنکس.

بعد دیگه تا آخر کلاس فارسی حرف میزدیم :)))

من اول راهنمايي بودم . مادرم گفت بايد بري كلاس زبان . پسر عموت از 4 م ابتدايي رفته . دختر عموت كلاس سوم رفته . تو هم بايد بري . 2 جلسه رفتم و ديگه نرفتم . معلم اومد تو كلاس . همون جلسه ي اول شروع كرد انگليسي حرف زدن . ما هم مثل بز نگاهش ميكرديم . ميگفتيم اين چي ميگه ؟ يه دفعه فارسي حرف زد . گفت بگيد استيودنت . يعني دانش آموز . ما گفتيم استيودنت . با عصبانيت گفت نه . استيودنت غلظ . بگيد است يو دنت . استي يو دنت غلطه . گفت بگيد . است يودنت . است يودنت . است يودنت . و ... . شايد باورت نشه ولي تا آخر كلاس ما فقط ميگفتيم استيودنت . كل كلاس 1 ساعت بود كه ما 50 دقيقه شو پشت سر هم فقط داشتيم ميگفتيم استيودنت . اونم وسط كلاس راه ميرفت و مثل اينايي كه قرص اكس خوردن هد ميزد . يكسره هم با خودش ميگفت استيودنت . جلسه ي بعد گفتم مامان من نميرم . اين يارو ديوانه س . الآن بريم اونجا فقط ميگه استيودنت . من خر جلسه ي دوم هم رفتم . دوباره 20 دقيقه گفتيم استيودنت . بعدش گفت بگيد تيچر . يعني معلم . همه مون گفتيم تيچر . گفت اي وااااااي . چرا داريد ميگيد تيچر ؟ بايد بگيد تي چ ررررر . حرف كسره رو نبايد بگيد . ما بدبخت ها هم تا 40 دقيقه داشتيم ميگفتيم تيچررر . تيچررر . تيچررر . و ... . جلسه ي سوم گفتم من غلط كنم با هفت جد آبادم كه برم كلاس زبان . هر موقع اسم استيودنت مياد من كابوس ميبينم . تيچررررر . ديگه واقعا جرررررر خورديم از بس كه گفتيم تيچرررر . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.