2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 80 پست
نترس همون اولا معلوم میشه وضعیتت خیلی درد نمبکشی امید داشته باش و جا نزن بای بای
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
به اینجا هم سر بزن، نکته های خوبی داره http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1101230&PageNumber=783
خدایا شکرت .... خدایا بهم صبر و ظرفیت و عافیت و برکت بیشتری بده، تا بیشتر و بهتر قدر نعمت های تو رو بدونم ... خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانت سینا چند پست قبل گفتم، ۴۲۰۰
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سامانتا جون میشه برای من موقع زایمان دعا کنی که خدا بهم نینی سالم بده و اندومتریوز گرید 4 دارم و چند ماهه عمل کردم
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
من که هفته چهل معاینه شدم و بعدش کمی خونریزی و بعد هم تموم شد و از دزد هم خبری نشد
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
2790
2778
2791
2779
2792