2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 80 پست
بدایه من نزدیک دو ساعت برای دیده شدن مو زور زدم چهل دقیقه رو تخت همچین لگن جالبی دارم من😐
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیزی نگفت روز زایمان تا چهار سانت باز شد بعد یه ساعت طول کشید تا اتاق عمل خالی شد حتما بازم بازتر شد هفته قبل زایمان یه سانت باز بود که اونم بخاطر سابقه زایمان طببعی بود
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بخوابم دخترم؟
زایمان کردی خبر بده تاپیک بزن امیدوارم راحت فارغ شی
سامانتا جون، اینا رو گفتم که بدونی نیومدن سر بچه توی لگن، چیز بدی نیست و به خاطرش روند زایمان متوقف نمیشه
خدایا شکرت .... خدایا بهم صبر و ظرفیت و عافیت و برکت بیشتری بده، تا بیشتر و بهتر قدر نعمت های تو رو بدونم ... خدایا شکرت
شب خوش
بدایه لگنم خوب نبود وگرنه راحت ترین زایمانا رو داشتم البته بچه هامم درشت بودن اولی ۳۳۵۰ بود ولی کوتاه و خپل دومی ۴۲۰۰ که سزارین شدم کلا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز