2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 80 پست
زایمان دوم دهانه رحمم تند تند باز میشد ولی سر بچه نیومد تو لگن البته چون سرش بزرگ بود برای لگنم دور سرش ۳۷ بود وزنش بالا بود اگه معمولی بود راحت زایمان میکردم سزارین شدم😤
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره قابل تحمله هر درد حدود یک دقیقه س کافیه یه دقیقه صبوری کنی نفس های عمیق بکشی، با دستت چیزیو فشار بدی، درد ول میکنه میره، تا مثلا یه ربع بعد و هی تکرار مبشه به مرور فاصله دردها کمتر میشه که احتمالا با اپیدورال دیگه اون مراحلو نمیفهمی اگه اپیدورال بودی، موقع زور زدن، دکتر باید بگه کی زور بزنی، همزمان با هر درد و انقباض انقباض سفتی رحمه، بالای رحمو لمس کنی انقباضو میفهمی و موقع اون انقباض زور بزن اینو یکی از دوستام گفت، گفت خودمم همزمان با گفتن دکتر با لمس رحم میفهمیدم باید زور بزنم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
تو میگی سه کیلوئه بچه من ۳۶ هفته ۳۲۰۰ بود احتمالا سر بچه تو بیاد تو لگن خیلی راه برو قر بده قر های بزرگ
دختر بلند نمیدونم
درد پریودی زیاد مهم نیست درد زایمان، منظمه یه دقیقه هست، ده دقیقه نیست ( مثلا ) دوباره یه دقیقه هست ده دقیقه نیست به مرور اون ده دقیقه کم میشه حواست به سفت شدن رحم ( انقباض ) هم باشه چون بعضیا انقباض با فاصله منظم بی درد دارن، که همون درد زایمان محسوب میشه مهم منظم بودن فواصل درد یا انقباض ه
2790
2778
2791
2779
2792