2777
2789
عنوان

مادرشوهرم🙁🤢

558 بازدید | 29 پست

دیروز کلی کارکرده بود زنگش زدم گفتم چطوری گفت خوب نیستم حالم بده وگلوم درده تب دارم نگرانمون کرد بش گفتم بزار شوهرم از سرکاربیاد میایم ببریمت دکتر شب رفتیم خواب بودکلی قرص براش بردم بش گفتیم چطوری میخوای بریم دکتر گفت اره دارم توتب میسوزم بعد ک رفتیم قسمت تریاژ تبش گرفت گفت تبش خوبه فشارش گرفت ۱۲ بود همچی گفت اوکیه میرید یا ویزیت میشید گفتیم نه ویزیت کن بعد رفتیم پیش دکتر دکتره توش موند داروچی بنویسه اون هی میگفت سرم بنویس دکتر میگفت نه خطرناکه چیزیتون نیس مادر و بعد امپول نوشت دوساعت توداروخانه شلووووغ بود تاگرفتیم یعنی تا ساعت ۱۲ طول کشید اومدیم خونه شام خوردیم تاخوابیدیم شد ساعت دو الانم شوهرم رفت سرکار بگو چرااااا انقداذیت میکنی با ی قرص خوب میشدی میخواست فقط ب دروهمسایه نشون بده ک اره من رفتم دکترپسرم بدوبدو بردم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا حالت خوبه بارها پیش اومده خیلیا احساس مریضی می کنن حالشون خوب نیست اما منشئش جسمی نیست بلکه وضعیت عصبیش روش تاثیر می زاره فقط به صرف همین اتفاق نمیشه گفت مادر شوهرت تظاهر کرده

به نظرم میخواد یکم بش توجه کنید گناه داره

توجه میکنیم منم میگم گناهداره ولی الان من حالت تهوع دارم وشوهرم دوساعت خوابیداحساس میکنم ویروسی چیزی از بیمارستان گرفتم بیچاره خودشم بعدش معذرت خواهی کرد ولی چی بگم 

منم موندم توی کار این مادر شوهرا،مادرشوهرمنم دقیقا همینه الکی زیاد میره دکتر اصلن یه وضعیتیه بعد هیچکس هم به روش نمیاره من حس میکنم میخاد بادکتر رفتن جلب توجه کنه واستراحت و بهش محبت بشه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
وا حالت خوبه بارها پیش اومده خیلیا احساس مریضی می کنن حالشون خوب نیست اما منشئش جسمی نیست بلکه وضعیت ...

اخه میدونی شروع کرده دگزا خوردن یک هفتس بش گفتن تپلت میکنه اخه ۶۵ سالشه براش بده ویتامین باید بخوره ن دگزا

اره درقسد قهر هستن دوساله🥲

بخاطر شرایطی که دارن؛ نیاز به محبت شما و همسرتون دارن.

خدا خیرت بده که به فکرشون هستی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

من سه بار خودمو الکی به مریضی زدم عین هر سه بار و دکتر برام سرم زد بعد دکتر رو چه حسابی گفت خطرناکه حالا انقدر بدجنس نباش حتما حالش بد بود دفعه بعدم مریض شد همراهش نرو تا اینجوری منت بذاری پشتش حرف بزنی پسر بزرگ کرده حالا یه دکتر ببرتش چیزی نمیشه 

اخه میدونی شروع کرده دگزا خوردن یک هفتس بش گفتن تپلت میکنه اخه ۶۵ سالشه براش بده ویتامین باید بخوره ...

این می تونه به علت وسواس روی سلامتی هم باشه هر چی سن بالا تر میره ترس ها بیشتر میشه تو افراد میانسال میشه گفت برای ایشون تو زمینه سلامتیشه 

کمبود محبت داره باید بیشتر بهش سربزنید بیشتربهش محبت کنید

اره کمبودداره راست میگی...فقط منوشوهرم بدردش خوردیم وگرنه پسربزرگش فقط موقه پول گرفتن و طمعش بش زنگ میزنه سالی یبارم نمیان خونش