ای خواهر دست از جادوگری برنمیداره بخدا ۹ ساله که فقط آزار میده هر روز خدا رو صدا میزنم میگم به دادم ...
بخدا بدتر از مادرشوهر من وجود نداره ولی فقط سپردم خدا بین ما قضاوت کنه گفتم خدایا تو داری میبینی خودت فقط تقاص بگیر همین
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شک نکن زمین بدجوری گرده تا تاوان کارایی ک با بقیه کردیو پس ندی این دنیارو ترک نمیکنی
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
انشانه تهمت اذیت دروغ فتنه از هیچ ظلمی برامون کم نزاشته حالا جرم ...
قطع رابطه کن ببین من الان چندماهه قطع رابطه کردم آرامش دارم واقعا شوهرم با بچها میره ی سر میزنه میاد من ولی اصلا نمیرم چون نه اونا منو میخان و دوستم دارن ن من تمایلی ب رفت و آمد باهاشون دارم
اخه چرااا زندگی خیلی بی ارزشه بخداکه هیچی ارزش دل شکستن نداره
چون خودش تنبله بخودش و زندگی اش نمیرسه .آشپزی بلد نیست .حمام نمیره .شوهر داری نمیکنه و عفونت و هزارتا بیماری فشار و دیابت داره چاقه رسیدگی ب خودش نمیکنه سالی ی بار میره آرایشگاه .و ...
مادرشوهرمم حدود ۲سالی میشد الزایمر گرفته بود خیلی سخت بودبرام هروقت میدیدمش ناراحت میشدم اخرین بار خیلی گریه کرد خودش کلافه شده بود بغلش کردم گفتم چرا گریه میکنی ماما فکر میکرد من خواهرشم 😔جاش بهشت باشه انشالله
۲ ساله قطع رابطه ایم ولی همش جادوی سیاه و مرگ برای من میگیره.حلالش نمیکنم
وای خدا شوهرت چیزی نمیگه😐