2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قضیه منو نابود کرده ریزش مو پوست داغون تپش قلب وهزار چیز دیگه.... واقعا سمه سم.... وقت دکتر گرفتم برای سلامتی پوست مو دندون و... بعدشم میخوام ورزش شروع کنم...فقط به خودت برس اهمیت بده اینطور میبینی کم کم ارامش میاد سمتت فکرای منفی وترس عامل استرسه 

اتفاقا اونایی که استرس دارن یا افسردن نسبت ب بعضی چیزا خ بیخیالن و براشون بی اهمیته

من بی خیال نیستم ظاهرم اینجوری نشون میده

به قولی تو دلم رخت میشورن

این آخرا که اضطرابم شدید شده خودمو میزنم به اون راه تا مشکلات خفم‌نکنن😅

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اره فقط معتاد قرص شدم 

منم همینطورم تازه افسردگی هم دارم، انقد فایل صوتی گوش کردم و مغزمو با اگاهی شستشو دادم که خوب شدم، اگه واقعا میخوای خوب بشی برو تو این کانال سرچ کن سمینارهای دکتر فرهنگ هلاکویی  

و سمینار مهرطلب، اضطراب و استرس، اعتماد بنفس،هرکدوم دیگه که دیدی به دردت میخوره رو گوش کن از اینرو به اون رو میشی 

https://t.me/zehnsefid

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
منم همینطورم تازه افسردگی هم دارم، انقد فایل صوتی گوش کردم و مغزمو با اگاهی شستشو دادم که خوب شدم، ا ...

حتما مهرطلب رو گوش بده چون ما بیشتر رفتار و استرسمون از اینه که میگیم زشته، طرف ناراحت میشه، پیش خودش چی فکرمیکنه

درصورتی که کارمون هم اشتباه نیست

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...