2777
2789
عنوان

❌تلنگری به همه ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 89 پست
عزیزم دلیل اول اینکه بلاخره تومیگی حلاله ولی وظیفه ی من اینه ک شک کنم حلاله یا ن دوم اینکه ا ...

چرا یه چوری رفتار میکنید انگار الان اورده در خونتون😑😑😑

حالا شما فک کن زمانی که نیاز داری این پیشنهادو بهت میدن

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
حرومشم بدی قبول میکنم به منچه که تو چجوری در اوردی کنکاش نباید بکنم فرض رو میزارم که حلاله حلاله

😂

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس حاضر نیست چنین مبلغی بدون قید و شرط بده الا خدا ! 

بدون اینکه لیاقت سنجی کنه به ما نعمت وجود و زندگی داد .

مفت مفت سر سفرشیم .

متاسفانه شکر هم نمیگیم

الحمدلله

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

نه 

حس میکنم برای هر هزار تومن که خرج میکنم یه عذاب وجدان و ترسی دارم 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

بنظر من این پول برای پایتخت نشینان عزیز فقط پول یه خونه لاکچریه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق