2777
2789

بچه من 16 سالگی نامزد کردم الان 17 سالمه نامزدمم از لحاظ خوبه اخلاق داره قیافه تیپ و کارمندم هس منم درسمو ادامه میدم مشکلی نداره نامزدم 29 سالشه ینی منم بزرگ بشم نامزدم از چشمم میفوته خیلییی استرس گرفتم الان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقدین؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نه عزیزم منم ۱۸ ازدواج کردم الان در آستانه ۳۰ سالگیم...

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اره 

خخوشبخت بشین

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
ممکنه. سن واقعا ی عدد نیس خیلی تاثیر داره تو زندگی

مثلا واسه بیرون رفتن یا بچه بازی اینا خودش خیلی شیطونه منم شخصیت ارومی دارم نسبتا از نظر قیافه هم بیبی فیسه بهش نمیاد سنش 

واقعا مشکلی نداشتین 

اگه بگم نه که دروغ گفتم،تو همه زندگیا مشکلو دعوا و ناراحتی هست مهم اینه که چجوری از سختیا عبور کنی....زنو شوهر باید نسبت بهم تعهد داشته باشن من آدم دیدم اطرافم ۳۲سالگی بقول خودش تو اوج پختگی و صحت عقلی شوهرشو انتخاب کرده ۶ماه بعد جدا شدن....پسر داییمم ۱۸سالش بود عاشق یه دختر ۱۴ ساله شد سال ۸۹ همه گفتن نکن الان وقتش نیست هنوز بچه این گوش نداد تا الان که بسیار خوشبختنو تازه بچه دومشون بدنیا اومده.... 

ولی من خودم بشخصه دوست ندارم دخترم ازدواج کنه بخاطر سختیای زندگی و مسئولیت هاش،حالا ببینم چی میشه در آینده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘