2777
2789
عنوان

کیا پولدارن راستشو بگن چه حسی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 110 پست

تا پولداری از نظر شما چی باشه

ما داریم شکرخدا و دغدغه عجیبی نداریم،اما به همون اندازه که درمیاریم بازم چالش و پلن داریم،پول که رو سر ادم نمیباره،زحمت و انرژی میخواد

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هست جانم هست اونی که پولداره ولی بیماره  وقتی پول نتونه دردش رو کم کنه حتی .....خوب شدن به کنا ...

بله جانم یسری مشکلات استثنایی هستن ما هم دلمون ب همینا خوشه چند درصد این پولدار مشکل سلامتی دارن اون کسی ک پول نداره و مشکل سلامتی داره چی 

اونا هم الان پوله براشون عادی شده دغدغه دیگه دارن ولی پولدار بودن خیلی خوبه همین که دغدغه ی پول ندار ...

دوستم غرق پوله چون‌همسرش شکاکه وخیلی گیر میده داره طلاق میگیره ولی پول خوبه دغدغه اجاره خونه وخرجی نداشته باشی

با بابونه سابق نسبتی داری؟؟؟🔪🔪🔪

نه اصن نمیشناسم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

وااایییی نگو،، الان هرچی کهنه پسره بهت درخواست میدههخ😆💔🔪

عشقی   پریام   دختر کرد   این لینک و گزارش  بده https://www.ninisite.com/discussion/topic/5999171/هیچکس-از-آدم-فقیر-خوشش-نمیاد

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  
مشکلی بالاتر از بی پولی نیست

اینجوری نگو. خاهرزاده من نابیناست خاهرم حاضره تمام زندگیشو برای چشمای پسرش بده .وضعشونم خداروشکر خوبه ولی کل زندگیشون شده ارزوی بینایی پسرشون😞

تا پولداری از نظر شما چی باشه ما داریم شکرخدا و دغدغه عجیبی نداریم،اما به همون اندازه که درمیاریم ب ...

ولی بعضیا هستن با پارتی بازی سر میز نشستن ماهی ۵۰ ملیون حقوق میگیرن دوست همسرمه 

تمااااااام ادمها به اندازه ی جیبشون چاله چوله دارن تو زندگی. بعد هم ثروت انتها نداره که.تریلیاردر ه ...

فکر می‌کنی اگر پول ب اندازه ای باشه ک نیاز های یک فرد رو ب نحو احسن رفع کنه و زندگی ثابت و خوشی در انتظار فرد هست و حسرت چیزی هم ندارن 

ک چی بشه؟؟

پربازدید دیگه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏