eliis مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 14 عنوان بی بی چکم منفی نشون میده 72 بازدید | 9 پست سلام خانوما من یک ماهه از اقدامم میگذره بیبی چک میزنم منفیه احتمال داره باردار باشم ؟الان دو ماهه پریود نشدم کلا نامنظمم بیشتر وقتا هر یک ماهونیم میشم 1402/08/16 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliis مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 14 امشب ک توکسینموفشار دادم ی چیزای سفیدی ازش اومد احتمال داره ب بارداری ربط داشته باشه ؟
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8175 نه ترشح سینه اکثرا برای بعضیا پیش میاد . صبح تست زدی؟درهرصورت بعدازاین همه وقت باید نشون میداد میخوای برو ازمایش تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
eliis مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 14 نه ترشح سینه اکثرا برای بعضیا پیش میاد . صبح تست زدی؟ درهرصورت بعدازاین همه وقت باید نشون می ... اره صبح زدم نمیدونم شاید آزمایش بدم 😔
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8175 اره صبح زدم نمیدونم شاید آزمایش بدم 😔 برو عزیزم حداقل خیالت راحت میشه و میری دنبال اینکه ببینی مشکل چیه و چرا پریود نمیشیانشالله که بارداری😍🙏 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
eliis مدیر استارتر عضویت: 1402/08/15 تعداد پست: 14 برو عزیزم حداقل خیالت راحت میشه و میری دنبال اینکه ببینی مشکل چیه و چرا پریود نمیشی انشالله که بارد ... اره حداقل ازاین بلاتکلیفی درمیام واسم دعا کنین هرچی ب صلاحمه بشه 🤲
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8175 اره حداقل ازاین بلاتکلیفی درمیام واسم دعا کنین هرچی ب صلاحمه بشه 🤲 انشالله🙏🙏🙏 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏