2777
2789
عنوان

خیانت بابام

751 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها من۲۱ سالمه یادمه از بچگی بابام به مامانم خیانت میکرده چند بار خودم چشاشو دیدیم ولی مامانم بخاطر ما بخاطر اینکه هیچ پناهی نداشت طاقت آورده بابام بداخلاقه بدبینه خودش هرطوری فک میکنه ماام اینطوریم الانم رقیقی یک ماه هروز دعوا داریم تو زندگیمون بابام کاراش مشکوکه مامانم شک کرده و چند تام ازش اتو گرفته بابام با ماملنم خیلی سرد شده میترسم اینقدر مامانم فکر و خیال کنه زبونم لال از دستش برم از بابام متنفرم اگ مامانمم نباشع من میمیرم چیکار کنم با بابامم حرف زدم درست نمیشه😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاور

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نمیره چون فک میکنه هیچ ایرادی نداره

خودت برو ازش کمک بگیر برای بهترشدن حال مامانت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چیکار میکنی تت‌ من کنکور دارم ولی اینقدر فکر مامانمو و تنهایشو میکنم  افسردگی گرفنم😔

منم مث خودت بشدت به مامانم وابستم ولی کاری از دستم برنمیاد فقط غصه میخورم و میریزم تو خودم

منم پشت کنکوریم