2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من توی لگن بزرگ آب گرم محلول بابونه برای التیام زخم میریزم بیست دقیقه میشینم به مدت چند روز و دو بار در روز زخمم بهتر میشه یعنی کامل رفع نمیشه ولی بهتر میشه

ژل الوررا طبیعی با پنبه میزنم جای زخم مقعد

موقه خوابیدنم رو شکم مجبورم بخوابم یه مدتی تا اوکی بشه

و اینکه در کنارش رژیم غذایی رو هم رعایت میکنم تا یبوست نشم. پیاده روی و ورزش هم خوبه

شما هم بواسیر دارین یا شقاق بیرون زدگی هم دارین

علائم شقاق و بواسیر تقریبا شبیهن . فکر کنم مشکلم شقاق بیرونی بود

البته به دکتر مراجعه کردم بهم دارو پماد هموروئید داد. شیاف قرص و پودر که به هضم غذا کمک می‌کرد. و ...

علائم شقاق و بواسیر تقریبا شبیهن . فکر کنم مشکلم شقاق بیرونی بود البته به دکتر مراجعه کردم بهم دارو ...

احساس میکردم هم زخم دارم هم اونجام سفت شده 

۴ روز نتونستم دستشویی برم و شکمم درد وحشتناکی داشت واقعه شبیه زایمان بود وقتی هم که دارو مسهل کننده خوردم و به زورررر شیاف زدم... موقع دستشویی کناره های مقعدم تیر می‌کشید انگار از داخل هم چاقو خورده بود و حالت سوزن سوزنی داشت خلاصه که به عمرم همچین دردی رو ندیدم  دکتر برام بیوفیدبک هم نوشت اما ترسیدم برم تصمیم گرفتم سبک زندگی و غذاخوردن عوض کنم

چند روز طول کشید تا خوب شدین

اگه منظورتون اون دوره سخت بود یک هفته ده روز دارو مصرف کردم تا زخم ها کاملا خوب شد  ولی در کل مشکل من همیشگی هست گاهی وقتا فست فود میخورم بازم یبوست میشم ولی اگه رعایت کنم دیگه زخم نمیشه یا کمتر زخم میشه

اگه منظورتون اون دوره سخت بود یک هفته ده روز دارو مصرف کردم تا زخم ها کاملا خوب شد  ولی در کل م ...

الان چند ماهه این طوری شدم یبوست گرفتم  این طوری شد م الان کاملا یک هفته یبوستم خوب شده ولی سوزش دارم رفتم دکتر هم پماد کیمیا با شربت مگنی میلت قرص استرس قرص مترانیذول داد گفت توی بابونه بجوشون وبعد صافش کن توش بشین اعصابم خورد کرده هر کاری میکنم خوب نمیشه  تهران دکتر نمیشناسی من برم دکتری که رفتم کولوکتال بود تا شنبه وامیستم اگه خوب نشد جای دیگه ای میرم دکتر اولین بار این طوری شدم تا به حال همچین چیزی ندیده بودم نمیزاره خم بشم از زمین چیزی بر دارم  اذیتم میکنه  

الان چند ماهه این طوری شدم یبوست گرفتم  این طوری شد م الان کاملا یک هفته یبوستم خوب شده ولی سوز ...

عزیزممم   انشالله خدا شفا بده خیلی درد بدیه

تهران نه متاسفانه

شاید زخم تون داخلی باشه چون دیرتر خوب میشه ولی حتما برید دکتر