2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

119 بازدید | 11 پست

تجربه زایمان‌هایی که داشتید میگید 

چند هفتگی زایمان کردید ،سزارین و یا طبیعی بودید

اگر تجربه‌ای دارید که به درد مامان‌های باردارمون به کارشون میاد بگید استفاده کنند

هفته ۳۸ زایمان کردم سز اختیاری ، خیلی غصه میخوردم و گریه میکردم شیر خودمو نخورد خیلی تلاش کردم ولی نشد هعی الان ازون روز ۱ سال و ۱۹ ماه و ۱۰ روز گذشته

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نمیاد چند هفته بودم چون بچهام بزرگن

قرار بود ۲۰م سزارین بشم

۱۶م یه درد عجیبی گرفتم کسیم خونه نبود

خلاصه از شروع دردم تا رسیدن به بیمارستان ۱ساعت و نیم گذشت و بچه طبیعی بدنیا اومد

من چون هرروز ۲ساعت پیاده روی داشتم فک میکنم بخاطر اون بود دردم زیاد دوام نداشت

شماهم ۷ماهگی برید پیش دکترتون چکتون کنه دهانه رحمتون اگه مناسب باشه طبیعی اگه مناسب نباشه دستور سزارین میدن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

من فقط میتونم بگم زود زایمان نکنید اکثر دکترا برای راحتی خودشون ۳۷ هفته زایمان میکنن دکتر من گفت تا ۴۰ هفته کامل بشه بهت وقت میدم دقیقا هون روزی که وقت داشتم کیسه آبم پاره شد دکترم ساعت ۳ شب اومد بیمارستان،چون کرونا گرفته بودم سزارین رو انتخاب کرد اما تا قبلش من میخواستم طبیعی زایمان کنم،اکثر بی قراریهای بچه‌ها علتش اینه که نمیذارین بچه تا آخر توی رحم بمونه 

برای جوش خوردن زخم سزارین تا میتونید آناناس یا کمپوتشو بخورید و آب قلم خیلی خوبه

برای یبوست هم اگه گرفتین انجیر خشک خیس کنید شب تا صب صبح آبشو با خودش بخورین آب رو آتیشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

آها یه نکته ی کنکوری 

موقع دردها تنفس شکمی خییییلی کمک میکنه به تحمل درد 

مدلش هم اینجوریه که گل رو بو کن 

شمع رو فوت کن 

دم عمیق شکمی و بازدم از راه دهانچند بار تند تند پشت هم تا درد رد بشهخیلی کمک میکرد به من