2777
2789
عنوان

گوشیم رو دزدیدن

1964 بازدید | 18 پست

تو ماشین نشسته بودم شیشه یکم پایین بود یه دزد خدانشناس محکم کشید گوشی رو از دستم و با موتور فرار کرد

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

زنگ زدم سیم کارتم رو سوزوندم اما جعبه گوشیم رو ندارم تا فردا دوباره سیم کارت بگیرم و بتونم اعلام سرقت رو ثبت کنم اگه امشب اون عوضی سیم کارت دیگه روش بذاره من فردا اعلام سرقت کنم پیدا میشه ؟

اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
 اگه جعبه و اطلاعاتش رو داری در سامانه همیاب ۲۴ ثبت کن گم شدنش رو اگه یه درصد پیدا شد خبرت م ...

ندارم جعبه شو

کاش زودتر پیدا بشه فرمتش هم نکنه کلی عکس و فیلم از پسر کوچیکم بود که دیگه ندارمشون😭

اگ کارتنشو داری ببر آگاهی شکایت کن روشنش کنن دزدشو مبگیرن

کارتنش رو ندارم اما الان از طریق حساب گوگل پلی مشخصاتش رو پیدا کردم تو سامانه همیاب 24 سرقتی اعلام کردم توکل بخدا