2777
2789
عنوان

التماس دعا

20 بازدید | 7 پست

دوستان سلام. 

میشه خواهش کنم اگر براتون ممکنه با دل های پاکتون امشب برای یک بیمار دعا کنید.. 

دکتر ها میگن تا فردا هیچ نظری نمیتونن بدن

دیگه نمیتونه نفس بکشه دستگاه بهش وصله

خواهش میکنم برای شفا همه بیماران دعا کنید 

عزیزم چش شده

بخاطر عمل قلب رفت بیمارستان... فکر کنید تو بخش آی سیو ک باید از همجا تمیزتر باشه برای چنین بیماری، مبتلاش کردن به آنفلوآنزا، الانم ریه هاش یاری نمیکنه و وصله به دستگاه و بیهوش کردن.. هربارم پرستارهای بی درک دم از وضعیت بدش میزنن

توروخدا براش شفای همه بیماران بخصوص مریض مادعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر عمل قلب رفت بیمارستان... فکر کنید تو بخش آی سیو ک باید از همجا تمیزتر باشه برای چنین بیماری، م ...

چشم،  انشالله خدا شفاش بده هر چه سریعتر از ام البنین بخاین شفاش میده 

من تازه شوهر خاهرم تو کما اومده بیرون متاسفانه اونم ای سیو بود و کل مغزش عفونت بود ای سیو کثیف بود ک مغزش پر از عفونت شد چون جمجمه شو برداشته بدون عفونت راحت رفته بود تو مغز دکتر ریسک کرد بردش اتاق عمل ولی خدا و ام البنین کمک کردن و برگشت

ام البنین دخیلم شرمنده و زلیلم تا ندهی جوابم دست از تو برندارم همینو بخونید براش مرتب

مرسی حتما... دکتری فقط گفتن طی بیست و چهارساعت آتی را وقت داره... امید ما که به خداست ولی شماهم دعاکنید بتونه مقاومت کنه