2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه خواهر من از پشت گوشی طرف نه میدون کی هستی نه شرایططو میدونه نه میدونه اقا کی هستن چطور رو هوا یچی میگه باور میکنی تو رو خدا جهالت تاکی تا کی نمیفهممتون

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

اخه خواهر من از پشت گوشی طرف نه میدون کی هستی نه شرایططو میدونه نه میدونه اقا کی هستن چطور رو هوا یچ ...

اون دفه یه دختر ۱۵ ساله گفت چندتا موکل دارم بعد کفت به حاجتت نمیرسی موکلام میگن🙄🙄

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خودت خیلی خیلی دوسش داری. ولی اون حسش بهت شاید عشق نباشه ولی گاهی بهت فکر میکنه البته این حس من بود ...

آره خیلی درسته با توجه به رفتارش مرسی /طرف از هم دانشگاهی هامه

🌙✨️

🥲😐😐😐

ماه قشنگ همه چیو بسپارش دست خدا منم همین تابستون نی نی سایت در به در دنبال حس ششم بودم ولی فقط الله میدونه از دل ادما از ایندشون 

اون دفه یه دختر ۱۵ ساله گفت چندتا موکل دارم بعد کفت به حاجتت نمیرسی موکلام میگن🙄🙄

ول کن تورو خدا موکلش چجور تو رو پیدات کرد اخه حالا من دیدم حضوری اینا اون یچیزی اخه پشت گوشی ای وای از دست شما ها خخ

خودت خیلی خیلی دوسش داری. ولی اون حسش بهت شاید عشق نباشه ولی گاهی بهت فکر میکنه البته این حس من بود ...

تااخرماه راجع اون موضوعی که منتظرشیم خبرمثبت میشنویم یا منفی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟