2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 28 پست

منم شرایط شما رو دارم با این تفاوت یه سالن رفتم تو تهران برا آموزش کامل بعد الان میگه باید شرو کنی به مدل زدن از اونور هزینه تمام مواد گرون با خودمه مثل پودر دکلره فویل اکسیدان ظرفا حتی و شامپو از اونور میگه هر کی میاد باید ششصد هم به من بابت ورودی سالن بدی موادم با خودت خیلی غصه میخورم همش با خودمه اما ازم ششصد میگیره بعد زورگوام هست لیوان چاییش بزور آب میزنه میگ شما بزنید نمیدونم چه خاکی سرم بریزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجای تهران؟ کدوم سالن؟

تهران اطراف جیحون هستم اسم سالن نمیتونم بگم انقد که اون خانوم رو مخه یعنی کابوس ما شده فقط میخوام دوره آموزش تموم شه از دستش راحت شم

من آدمی ام که رفتار خانوادم یا نامزدم کاملا باهام محترمانه و با احترام هست اما اون ارایشگره فکر میکنه کی هست

چرااااا اینجوری کردی اخه؟در حین اموزش مواد با خودشونه و وسایل تو نباید یه هزاری اضافه میدادی چ برسه ...

بعد میگه اگه با مواد من بزنی از هر مشتری باید3.4میلیون برای مدل بگیری 

انصافا هم چیز خوبیه خدارو خوش میاد؟

هر مواد ب موی سه نفر میرسه خیلی شه موادش برا هر نفر یک میلیون 

بعد گف میخوای کمتر بگیری خودت مواد بخر 

بعد میگه اگه با مواد من بزنی از هر مشتری باید3.4میلیون برای مدل بگیری  انصافا هم چیز خوبیه خدا ...

من دوره دیدم الانم مواد گاهی با خودمه گاهی سالن درصدی میزنم سه ماهه اموزشم تموم شده کمتر از3تومن اصلانمیزنم

من دوره دیدم الانم مواد گاهی با خودمه گاهی سالن درصدی میزنم سه ماهه اموزشم تموم شده کمتر از3تومن اصل ...

چقد طول کشید دوره آموزشت؟من غصه میخورم اصلا بد رفتاره

خانواده نامزدم حتی به من یک احترامی میزارن اونوقت این اینجوری