2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 44 پست
یعنی چون خانوم خونه و ماشین داره و آقا خونه ندارن باید رد کنه؟ اصلا دلیل موجهی نیس.من خودمم خونه و م ...

ادم ها متفاوتن خب😁

من دوست دارم آقا چند پله از لحاظ مادی ، از خانم بالا باشن 

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم من اصلا عصبانی نیستم.واقعا چطور با کلمات احساس کردین عصبانیت من رو؟ من فقط میگم دلایل نه گفتند ...

از نظر من چهار تا خیلی زیاده،

ما اصلا چهارتا نداریم تو کل خانواده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سی عزیزم

حس خوب ازت گرفتم🥰🥰🥰

بهترین ها پیش روت باشن🤍

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ادم ها متفاوتن خب😁 من دوست دارم آقا چند پله از لحاظ مادی ، از خانم بالا باشن 

مرد اگه پرتلاش باشه می‌تونه توی زندگی خودش رو بالا بکشه.مم خودم ازدواج اولم با مردی بود که کارخونه دار بود و به قول شما از لحاظ مادی بالاتر بود ولی اصلا نتونستم دوام بیارم و خوشبخت نبودم و جدا شدم.ازدواج دومم همسرم خداروشکر شرایطش از نظر مالی نزدیک خودم بود ولی خیلی حالم باهاش بهتره و خوشبختم.البته به قول شما آدما متفاوتن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
چهارتا بچه که شلوغ نیس اصلا.خونه نداشتن پسر هم دلیل موجهی نیس.اگه پسر زرنگ و در تلاش باشه.اختلافات ع ...

از نظر شما شلوغ نیس عزیزم 

از نظر من تحملش سخته فک کن یه دورهمی بخوای بگیری 

چهارتا خواهرسوهر و بچه هاشون و شوهراسون…..

از نظر شما شلوغ نیس عزیزم  از نظر من تحملش سخته فک کن یه دورهمی بخوای بگیری  چهارتا خواه ...

بله نظرات متفاوته.شاید چون من هر دو شرایطی که شما گفتین رو تجربه کردم نظراتم متفاوته با شما

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
مرد اگه پرتلاش باشه می‌تونه توی زندگی خودش رو بالا بکشه.مم خودم ازدواج اولم با مردی بود که کارخونه د ...

جسارت نشه چون ازدواج دومت بود راضی شدی به شرایط همسرت و زیاد سخت نگرفتی،،،، 

بله ادما متفاوتن و خوشبخت باشی همیشه🥰🤍

بله نظرات متفاوته.شاید چون من هر دو شرایطی که شما گفتین رو تجربه کردم نظراتم متفاوته با شما

خانم قوی هستید🥰😁 خوشحال شدم از همصحبتی باهاتون🤍

😁

من یه خواهر دارم نمیتونم تحملش کنم😂😂😂😂از بس شلوغه 

تو که تک فرزندی حای خود داری😁

گلم اگه مذهبی سفت و سختههههه اره رد کن 

وگرنه اگه ازونا نیس که بهت گیر بده اذیت نمیشی 

بعدم 4 تا خیلیم شلوغ نیستنا خلوت نیستن ولی شلوغم نیستن عوضش بچه ات خاله و دایی نداره ازونور عمو و عمه بیشتر داره 

ازین نظر هم فکر کن حداقل یه کس و کاری اون بچه ات داشته باشه گلی در اینده