2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودم رد میکردم 

یعنی چون خانوم خونه و ماشین داره و آقا خونه ندارن باید رد کنه؟ اصلا دلیل موجهی نیس.من خودمم خونه و ماشین داشتم قبل ازدواج و همسرم زمین داشت ولی خونه نداشت.خیلی هم خداروشکر خوشبختم.بعدش همسرم خونه خرید

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
جدی ؟ سر چی؟

سر همین که منه دختر خونه دارم،  اون نداره 

خانواده شلوغ

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سر همین که منه دختر خونه دارم،  اون نداره  خانواده شلوغ

چهارتا بچه که شلوغ نیس اصلا.خونه نداشتن پسر هم دلیل موجهی نیس.اگه پسر زرنگ و در تلاش باشه.اختلافات عقیده ای ولی می‌تونه دلیل نه گفتن باشه

نمیدونم والا یوقتایی خلا عاطفی اذیت می‌کنه ، اما خب گفتم نه ببینم قسمت چیه

چند سالته

ببین من خودم حرفم اینه یا ازدواج درست و حسابی با کسی که همه معیارهامو داره یا مجردی 

سر معیارهام کوتاه نمیام 

از نطر منم تصمیمت اوکیه 

ولی خب دوستان نی نی سایتی که همن چی رو ازدواج میدونن شاید نپسندن😂😂😂😂😂

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چهار تا خواهر بزرگتر دوست نداشتم ، بعد با پارتی رفته بود سر کار خوشم نیومد

چهارتا خواهرشوهرررررررر😂😂😂😂😂 🔪🔪🔪🔪

خب خداروشکر خوشبختین انتخاب ها متفاوته، نیاز ب عصبانیت نیست

عزیزم من اصلا عصبانی نیستم.واقعا چطور با کلمات احساس کردین عصبانیت من رو؟ من فقط میگم دلایل نه گفتند رو منطقی کن چون بعداً پشیمون میشی.