2777
2789
عنوان

شامپو

| مشاهده متن کامل بحث + 17994 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ایروکس گزنه هم خوبه مال ریزش مو هست....خیلی ها ازش راضی ان و پرفروشه
دلا خو کن به تنهایی که از "تنها" بلا خیزد/ سعادت آن کسی دارد که از "تنها" بپرهیزد تنها=انسان ها
منم داو گرفتم نمیدونم خوبه یا نه ولی توضیحات محصول این سایته رو خوندم خریدم http://www.mootanroo.com/%D8%B4%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%88-400-%D9%85%DB%8C%D9%84

سلام 

شامپو کاملا گیاهی و ارگانیک برند واگراس معجزه میکنه

من یک سالی هست استفاده میکنم

واقعا عالی و درجه یکه

البته چون کاملا گیهی هستش ترکیب شیمیایی نداره که کف کنه

بهتره اول با شامپو بچه موهاتون رو شستشو بدین بعد این شامپو رو بزنید به موهاتو ماساژ بدین و بزارین ۵ الی ۱۰ دقیقه رو موهاتون بمونه 

نتیجه رو میبینید 

نرم میکنه

ضد خارش

ضد ریزش مو

عالی و درجه یک

از سایت زیر میتونین خرید کنید

همشون تاریخ تولیدشون جدیده من همیشه از این فروشگاه خرید میکنم

سایت اینترنتی لومیبا

https://lomiba.com/شامپوی-مو/317-vagras-shampoo.html

با سلام

شامپو ناتروفی لهستانی درمومد ایتالیایی اسکالا برزیل و ... بهترین انتخاب میتونه برای شما باشه

عرضه برترین برندهای شوینده و بهداشتی برای هر سلیقه ایبه قیمت منطقه آزاد ارس  انواع شامپو سر و بدن/ لوسیون/ روغن آرگان/ ماسک مو و حالت دهده/ انواع قرص و مایع ظرفشویی و لباسشویی / پاک کننده سطوح و ....... ما بهترین ها را برای شما گلچین کرده ایمwww.arasyab.com

شامپو ضد شوره قوی شاوما مدل Intensive

مناسب آقایون و خانومها دارای شوره خشک و مقاوم

مزیت : حاوی عصاره بادام وزینک پریتیون

عملکرد: مهار شوره سر پس از اولین استفاده و پیشگیری از شوره سر مجدد

رویش ریشه های تازه ، مراقبت مو از ساقه تا ریشه و درخشان کننده

آرام بخش پوست سر به همراه کاهش التهاب و خارش پوست سر