2789
عنوان

شما هم 😂+عکس

155 بازدید | 4 پست

من از موچی خریدم آوردم خوابگاه 

الان میرم نگاه کنم چیزی نیس بخورم دیدمش ذوق مرگ شدم یادم رفته بود😂

همیشه  وسایل قایم میکردم بعدش وقتی پیدا می‌شد خیلی خوب بود مطمئنم همتون درک میکنید 

موچی دوست دارید واگه دارید چه مزه ای رو

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

باید حتما سرد باشه مگرنه من گرم خوردم مواد داخلش کامل اب شده بود حالم بد شد

من تو دهه ای به دنیا اومدم که یک سال زندگی ما برابری میکنه با چندین سال زندگی بزرگترامون...من ۱۸ ساله رو با خود ۱۸ سالتون تو بیست سی سال پیش مقایسه نکنین...با حرفامونم منطقی برخورد کنین چون کوچیک تریم به معنی این نیست که لزوما اشتباه میکنیم اگه حرفامونم بپذیرین به معنی ضعفتون نیست به معنی منطق بالاتونه که حرف منو دیدی نه سنمو...از هم نسلامم نخواین مثل شما فکر کنن شاید تفاوتمون فقط یه نسل باشه ولی زندگیامون و تجربه زیسته ما بینهایت متفاوت بوده...من هیچ وقت اجازه نداشتم توی کوچه بازی کنم یا تا مدرسه پیاده برم همیشه تو اتاقم بودم تا چشم باز کردیم یه گوشی افتاد دستمون و کل دنیارو تو دستامون دیدیم...با من مثل خود ۱۸ سالت رفتار نکن...

یعنی خوراکی مورد علاقتونو میزارین تو یخچال یادتون میره بخورین؟ من پیاز داغ روی آش تو بخچال باشه از فکر خوردنش خوابم نمیبره 🤣🤣🤣🤣🤣

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید حتما سرد باشه مگرنه من گرم خوردم مواد داخلش کامل اب شده بود حالم بد شد

اره خیلی مونده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

یعنی خوراکی مورد علاقتونو میزارین تو یخچال یادتون میره بخورین؟ من پیاز داغ روی آش تو بخچال باشه از ف ...

مثلا یه جای میزاری که کسی نخوره خودتم یادت میره 

یه بار بستنی خانواده گرفتم  یکمش رو خوردم بعد قایم کردم کسی نخوره بعد مامانم پیداش کرده بود🤣