2777
2789

خانوما با عرض معذرت 

من کلا خیلی کم شکمم کار می‌کنه ینی در هفته یک بار یا دوبار خیلی اذیت میشم شکمم باد می‌کنه و خیلی حس بدیه یه راهکاری بهم بگید 

یه قرص یا شربتی ک می‌بینید خوبه بهم معرفی کنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عطاری سنای مکی بخر دم کن بخور عالیه، زیاد نخور که یکسره باید دستشویی باشی 

برگه سیب زردالو

کیوی حلقه حلقه کن بذار خشک بشه بخور

الو خورشتی بذار تو اب خیس بشه بخور

شیر گاو هرروز صبح ناشتا بخور

دعاکنیم همیشه حال دل هممون خوب باشه... امیدوارم باشیم به رحمت خدا؛ نا امیدی از جانب شیطان هست...میم مشکلات را که برداری زندگی شیرین می شود؛ خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری.

وا تازه یادت افتاده. خیلی کمه تو هفته دوبار ک. تو غذات روغن زیتون بریز آب زیاد بخور شکمتو با روغن ماساژ بده برگه خشک مث زردآلو خیس کن بخور 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سلام عزیزم

من هر ده روز یکبار یک دوره پاکسازی تخصصی روده برگزار می‌کنم 

توی این دوره با راهکارهای خانگی و تضمین شده ،مشکل یبوست ،اضافه وزن ،مشکلات پوستی رو برطرف میشه

اگر سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم 

سلام عزیزم من هر ده روز یکبار یک دوره پاکسازی تخصصی روده برگزار می‌کنم  توی این دوره با راهکا ...

سلام عزیزم ممنون میشم کمکم کنی 

من هر قرص و هر چیزی که بگید و امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم و همچنان یبوست دارم 

میشه بیشتر بهم توضیح بدید