2777
2789
تو داری منتهی هرکسیو قبول نمیکنی حس میکنم مدت سه چهار ماه حداقل باید با طرف رفت امد بکنی تا خیالت را ...

اره

خب چه ماهی خواستگار میاد؟ پاییز هست یا دیرتر میشه؟ 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
خب خودش که آش دهن سوزی نیس.گفتی کارش متوسطه نکنه رضاس؟

والا مغزم درد گرف خواهر حسم الان فرار میکنه شماره رضا رو بده بزارم بیاد خواستگاریت🤣♥️

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگمتوننننن چرا اکثرا با علیرضا ها دوس میشید منم باعلیرضا دوس شدم🤣🤣🤣🤣

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
منظورم ن اینکه گریه و زاری کنی از وضعیت فعلی ناراضی هستی و اون خوب میدونه...

علیرضا چرا بهم کم پیام میده ؟

دوسم داره؟ 

جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن کی میان خاستگاری؟ کی بهم پیام میده میگه میایم خاستگاری؟

اگه بیان خوب پیش میره؟ ی رقیب احساسی ب اسم زهرا دارم انگاری اون میره کنار بعد؟

لطفا از منم بگووو🥲

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
علیرضا چرا بهم کم پیام میده ؟ دوسم داره؟  جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن کی میان خاستگاری؟ کی ...

قبل اینکه بگی زهرا خواستم بگم حس میکنم درگیر اولا چحور با خونواده بیاد دوما همین زهرا

منظورم ن اینکه گریه و زاری کنی از وضعیت فعلی ناراضی هستی و اون خوب میدونه...

چی بگم

معمولا من جوری نیستم که هی بهش توجه کنم اگه حس کنم اون فقط منتظرم ، پیشش نمیرم تا ببینم اونم دنبالم و جوری رفتار نمیکنم انگار خیلی ناراحتم از نبودش فقط موقعی که قهریم وقتی ببینم پشیمون میرم پیشش همین

معمولا گرفتن خودش تا حدی که نگه من دلتنگم شدید دارم نه اینکه بی حس باشه و مغرور بازی کنه ، معمولا پیشش میرم خوشحال میشه

با حس خودتون اون تا حد خوبی دوستم داره؟

منو از همه دوستاش بیشتر دوست داره یا کسی هست که بیشتر بخوادش؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
یه ادمیه ک نمیاد سمت کسی اگرم بره باید اپم فوق العاده ایی باشه تو سعی کن جذبش کنی یا بختره استخاره ق ...

میتونی حدس بزنی شوهرم متولد چ ماهیه ودخترم اگه اینارو ج بدی واقعا حست درسته

خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
منم میگی ؟🥲 علیرضا پیشنهاد میده ؟ اگه آره کی ؟

پیشنهاد دوستی حس میکنم دوره حالا حالا نمیده

چی بگم معمولا من جوری نیستم که هی بهش توجه کنم اگه حس کنم اون فقط منتظرم ، پیشش نمیرم تا ببینم اونم ...

عزیزم من نگفتم مغروره ولی مردا اینن دلتنگ باشن و مخصوصا قهر زیاد نشون نمیدن و منم گفتم دیدی ؛ گفتم اون میدونه وقتی قهری از وضعیت فعلی ناراحتی اون میدونه

عزیزم من نگفتم مغروره ولی مردا اینن دلتنگ باشن و مخصوصا قهر زیاد نشون نمیدن و منم گفتم دیدی ؛ گفتم ا ...

خب منم میدونم اون ناراحت ، پس چیکار کنم 😅🤣🤣🤣

تونستید جواب سوالاتی که پرسیدم هم بدید

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
دوستان من چشم درد گرفتم بااجازه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز