2777
2789
درباره من چی حس میکنی  در اینده چکاره میشم

مشکلات فکریت زیاده مغزت مشغوله داری پسرف میکنیا خودتو بکش بالا قطعا از راه ازمون و کتاب استخدام نمیشی با این روحیه

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
چی بگم بیشتر همینه ولی منم کاری نمیتونم بکنم

ی خورده دس بکش از اینکه خودتو ناراحت نشون میدی

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات فکریت زیاده مغزت مشغوله داری پسرف میکنیا خودتو بکش بالا قطعا از راه ازمون و کتاب استخدام نمیش ...

شوهرم کی سر کار خوب میره

خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
ی خورده دس بکش از اینکه خودتو ناراحت نشون میدی

من ناراحت نشون نمیدم من همیشه همینم 😶

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
حالا کی میاد سمتم ؟!

یه ادمیه ک نمیاد سمت کسی اگرم بره باید اپم فوق العاده ایی باشه تو سعی کن جذبش کنی یا بختره استخاره قرانی هم بگیری ولی لطفا تابلو بازی درنیار به خودت برس اولویتت خودت باشه کار کن برا خودت قطعا سمتت کشیده میشه

درست گفتی  ولی تنها راه موفقیتم ازمون باید از این طریق موفق شم

پس عزیزم رها کن لطفا رها کن اگه رها کنی موفق میشی

هیچکدوم...! ولی حست به رضا بیشتره تو 

علیرضا چرا بهم کم پیام میده ؟

دوسم داره؟ 

جلسه معارفه و تحقیقات هم اومدن کی میان خاستگاری؟ کی بهم پیام میده میگه میایم خاستگاری؟

اگه بیان خوب پیش میره؟ ی رقیب احساسی ب اسم زهرا دارم انگاری اون میره کنار بعد؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
من ناراحت نشون نمیدم من همیشه همینم 😶

منظورم ن اینکه گریه و زاری کنی از وضعیت فعلی ناراضی هستی و اون خوب میدونه...

یه ادمیه ک نمیاد سمت کسی اگرم بره باید اپم فوق العاده ایی باشه تو سعی کن جذبش کنی یا بختره استخاره ق ...

خب خودش که آش دهن سوزی نیس.گفتی کارش متوسطه

نکنه رضاس؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
یه ادمیه ک نمیاد سمت کسی اگرم بره باید اپم فوق العاده ایی باشه تو سعی کن جذبش کنی یا بختره استخاره ق ...

منم میگی ؟🥲

علیرضا پیشنهاد میده ؟

اگه آره کی ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

پسنداز

momaycan | 29 دقیقه پیش

یه لحظه بیاید

rirapjyg | 29 دقیقه پیش
2791