2777
2789

بعد ۲سالو نیم کات کردم..۲ماهه کاتیم اما زنگ و پیام چندروزی ب ی بهانه هایی هست اواخر همش من😭😭😭

کاتمون سر این بود ک تکلیف رابطه مشخص کن..اونم گفت برنامم معلوم نی تا عید صبر کن همه چیو معلوم میکنیم چون برنامه مهاجرت داشت..منتظر بود ببینه کارش جور میشه یا نه..

گفتم نههه من دیگ خسته شدم..

الانم کاتیم..حتی الان سفارت مصاحبه رفته ۲ماهه دیگ جوابش میاد..

بهش گفتم بیا حالا این دوماهه باهم باشیم ببینم چی میشه..گفت نمیدونم..محل نداد..

حالم بدههههههههه من میخواااااامشش

بچه نیستم ۲۹سالمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم

ببخشید که این پیام رو میزارم ، شاید لازمتون بشه.

به مشاوره نیاز دارید؟

همین الان می تونید 1 ساعت رایگان مشاوره بگیرید و برای همیشه مشکلتون رو حل کنید!

مشاوره خانواده ، ازدواج ، تحصیلی ، اقتصادی ، مهاجرت و...

https://divar.ir/services/JscWw

خب اون نمیخوادت ، هر چی هم شما بیشتر التماسش کنی اون ازت دورتر میشه. 

رهاش کن و بسپار به دست سرنوشت

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

فقط میتونم بگم ولش کن.بدتر از من که نمیشی یکسال بخاطرش گریه کردم و بخاطر گریه زیاد و فشار عصبی شبکیه چشمم از دست رفت فقط خدابزرگ بود که بینایبم ۵۰درصد برگشت که من بتونم زندگی بکنم.الان مبگم حیف صد حیف که اون همه وقت اون همه غصه اون همه اعصاب بخاطر یه آدم مزخرف رفت.بخدا بعد گذشت زمان تو هم همچین فکرایی مبکنی

چرا هر روز یکی کات میکنه ...خب این فکر کنم قصدش اینه تورو بپیچونه گلم..هر پسری برای ازدواج هربار شرایطو بهونه کنه بدونین اون رابطه تهش کاته

کسی که واقعا دوستون داشته باشه باهرشرایطی پا پیش میزاره

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺