تو حموم فهمیدم که یه توده اندازه یه نخود یه ذره بزرگتر سمت چپمه از وقتی هم از حموم اومدم درد داره
الان باردارم و هفته ۳۳ هستم
بخاطر چی میتونه باشه
خیلی ترسیدم
تو رو خدا اگه میدونید یا اطلاعاتی دارید کمک کنید
💜💜💜🌻🌞 خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 عشقم دخترااااام🤰👧 اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💜💜💜🌻🌞 خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 عشقم دخترااااام🤰👧 اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه
اولش چون تازه دراومده مثه جوش دردمیکنه بعدخودبه خودآب میشه میره ولی دکتربرو
اره دردش زیاده
استرس دارم چون باردارم خیلی ترسیدم
نترس عزیزم من ازبچکی تاالان که ۲۶سالمه ۲۰باردرآوردم
ایشالله چیزی نباشه ماله منم
دعا کن برام